Jador și-a îngrijorat fanii, după ce a postat în mediul online o imagine în care se află pe patul de spital, alături de un mesaj sfâșietor. Artistul și-a anunțat retragerea din industria muzicală din cauza problemelor de sănătate.

Probemele sale de sănătate pot fi rezolvate cu o operație, dar se pare că acestea afectează cariera artistului.

În cadrul unui podcast, Jador a dezvăluit informații tulburătoare. Ce dorință are artistul?

Citește și: Iubita lui Jador, prima reacție după ce artistul a anunțat că renunță la muzică: „Prin orice greu vei trece...”

„Mi-ar plăcea să mor”

Jador a mărturisit că i-ar plăcea să moară, pentru moment, pentru a experimenta moartea clinică și unica experiență de a vedea ce se întâmplă după ce moare un om.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Să fiu în comă pentru un an. Mi-ar plăcea să mor, să fiu în moarte clinică. Aș vrea să văd ce e acolo, să mă asigur. Ceva se întâmplă. Vreau să știu ce se întâmplă, sunt curios tare, aș vrea să experimentez treaba asta și să revin.

Citește și: Cum a fost surprins Jador, după ce a anunțat că-și va încheia cariera muzicală. Fanii au fost impresionați

Cred că ar fi tare rău. Aș vrea să știu totul ”, a spus precizat manelistul în podcast-ul „La o tură”. 

Ce se va întâmpla cu cariera lui Jador?

Jador se confruntă în prezent cu probleme de sănătate. Viața sa a fost îngreunată, dar și cariera artistică. Începând cu anul 2024, Jador este sceptic cu privire la continuarea carierei sale. 

Citește și: Jador va fi supus unei intervenții chirurgicale. Care este starea de sănătate a manelistului

Mai scot piesele până în decembrie, mai sunt câteva. Din decembrie o să îmi întrerup activitatea, o să terminăm și Dumnezeu va știi după ce se va întâmpla. Sunt nevoit în decembrie ”, a mai dezvăluit artistul, potrivit wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si