Tensiunile vor continua în Casa Iubirii, în cursul zilei de vineri. Relația dintre Ionuț și Larisa a ajuns din nou într-un punct extrem de dificil și cuplul lor se află în pericol să se destrame. Tensiunile vor atinge cote maxime vineri, în Casa iubirii, după cuvintele adresate Biancăi și Ancăi. Prima dată a fost vizată Anca, spunându-i că se îmbracă vulgar.

Citește și: Alin, deranjat de modul în care s-a purtat Bianca cu noii băieți din "Casa Iubirii"

Replicile lansate de Radu o vor deranja teribil pe Bianca, iar aceasta va răbufni, acuzându-l că nu caută decât să creeze materiale cu ea, în ciuda faptului că ea nu își dorește să aibă nicio legătură cu el.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citește și: Emanuel, jucăria fetelor din "Casa Iubirii". Bianca a condus "dezmățul" (VIDEO)

Alin, deranjat de modul în care s-a purtat Bianca cu noii băieți din "Casa Iubirii"

Alin, fostul concurent din "Casa Iubirii", eliminat în mod surprinzător în urmă cu două săptămâni, spune că a fost deranjant pe ele să vadă modul în care Bianca s-a arătat interesată de noii băieți intrați în show.

Alin a mărturisit că a fost destul de dezamăgit in momentul in care  Bianca i-a cunoscut pe băietii cei noi  care au intrat în Casa Iubirii. 

Citește și:  Emanuel, jucăria fetelor din "Casa Iubirii". Bianca a condus "dezmățul" (VIDEO)

Pe unul dintre noii concurenți, Bianca l-a luat la întrebări mai amănunțite, lucru care l-a pus pe Alin pe gânduri.

Nu pot să zic că am simțit gelozie, dar a fost puțin interesant.   Primul băiat, Bogdan, a fost ok, dar am văzut că ea l-a luat puțin cam tare. A fost puțin ciudat că ea îi punea întrebări, să afle mai multe chestii",  a declarat Alin la   Culisele Iubirii.

Citește și: Fetele din "Casa Iubirii" au licitat pentru băieți (VIDEO)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si