„Mi se pare ceva făcut pe furiș. Trebuia să anunțe, nu doar să-l ia din spital. Nu știu dacă ar putea scăpa de lege. Eu am încredere în justiție”, a declarat acesta pentru Știrile TVR.

 „Mi se pare ceva făcut pe furiș”- declarația uluitoare a tatălui lui Dani Vicol, tânărul mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Citeste si: Ce șanse are Mihai Constantinescu să-și revină după 4 luni de comă? Gabriel Cotabiță a povestit cum a fost el după 3 săptămâni ”Am pierdut 30% din amintiri”

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a fost mutat luni la o clinică din străinătate pentru a continua tratamentul după accidentul provocat.

A fost transportat la Milano

Medicii de la Spitalul Elias au transmis că nu au fost de acord cu transportul pacientului, pe motiv că starea de sănătate nu îi permite zborul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„În cursul dimineții de astăzi (23 septembrie 2019), la cererea expresă a familiei și contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în vederea continuării tratamentului într-o țară din UE. Instituțiile abilitate au fost informate în acest sens”, a anunțat Silvius Negoiţă, purtător de cuvânt al Spitalului Elias.

Citeste si: Tatăl lui Dani Vicol, reacție dură după ce Mario Iorgulescu a fost transferat în străinătate

A părăsit țara fără acordul Tribunalului București

Plecarea din țară a fost făcută fără acordul procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, care au aflat despre acest lucru abia după ce Mario a fost transferat.

 „Mi se pare ceva făcut pe furiș”- declarația uluitoare a tatălui lui Dani Vicol, tânărul mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident grav în urmă cu două săptămâni, în noaptea de 7 spre 8 septembrie, pe Șoseaua Chitilei.

Acesta a pierdut controlul mașinii sale, un Aston Martin DBS, și a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism.

Citeste si: Cum a aflat fiica lui Dani Vicol că tatăl său a murit! Ți se rupe sufletul

Șoferul mașinii a murit, iar Iorgulescu a fost operat de urgență la Spitalul Elias.
Mario Iorgulescu a fost internat pe 8 septembrie, unde a stat până pe 23 septembrie, fiind mutat în altă țară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si