Close sidebar
Close sidebar

"Mi se rupe sufetul..." Sotul Larisei de la Exatlon a dezvaluit ce se intampla cu Faimosa in ultima perioada. Larisa e cu moralul la pamant si are tot timpul lacrimi in ochi

De cateva zile, Larisa Vasile, singura fata ramasa in competitia Exatlon in echipa Faimosilor, este cu moralul la pamant. Pe rand, toti cei trei baieti din echipa au incercat sa-i vorbeasca, sa afle ce se intampla cu ea si sa o incurajeze.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Larisa are o tristete pe care fanii ei nu si-o pot explica. Iar, aceasta se vede chiar si dupa ce fata castiga cate o proba. Pana si colegii ei de echipa au criticat-o, cand au vazut-o posomorata dupa ce a castigat in fata Roxanei: “ Daca nici cand castigi nu te bucuri…", i-au zis ei.

De acasa, Shady, sotul Larisei sufera cand o vede asa pe concurenta Exatlon si incearca sa-si explice starile prin care trece ea.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

“Cred ca se simte singura. Eu am sesizat o schimbare la ea de cand a plecat Diana, apoi tristetea s-a accentuat cand a ramas singura fata din echipa, dar si dupa plecarea lui Giani Kirita. Am sesizat ca dupa plecarea Dianei Belbita a inceput sa se eneveze mai des, lucru pe care nu-l facea inainte.

Sper sa-si revina repede pentru ca mi se rupe sufletul cand o vad asa suparata. Este puternica si va reusi sa-si ridice moralul. Acum, am observat ca discuta mai mult cu Valentim, ceea ce e un lucru bun. Sper sa se adapteze repede in formula asta, doar cu baietii”, a declarat Shady, sotul Larisei pentru wowbiz.ro. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI