Starul de la Hollywood a spus ca o fosta angajata l-a acuzat ca a hartuit-o in urma cu 30 de ani.

"Este o minciuna, o fabricatie, nu contine niciun fir de adevar", a declarat el pentru Deadline.

Douglas a precizat ca a fost contactat de avocatul sau in luna decembrie, care i-a spus ca in presa urmeaza sa apara un articol legat de acuzatiile pe care i le aduce femeia.



In plus, el ar fi pus-o pe o lista neagra, astfel incat ea sa nu se poata angaja in alta parte, ar fi folosit un "limbaj colorat" de fata cu ea si i-a vorbit "grosolan" in conversatii private cu prietenii lui.

"Este foarte dureros", a mai spus Douglas, descriind situatia drept "un cosmar". "Ma mandresc cu reputatia mea in industrie, sa nu mai mentionez lunga istorie a tatalui meu si restul. Nu am secrete. Sunt uluit de faptul ca, dupa 32 de ani, apare chestia asta".

Femeia este scriitoare, insa identitatea ei nu a fost dezvaluita. "Am lucrat cu femei toata viata. Nu a fost nicio problema".

El a mentionat si faptul ca, impotriva lui, nu exista nicio dovada: "Nu-mi pot imagina decat ca asta a aparut acum pentru a rani pe cineva sau pentru ca cineva sa beneficieze de vreun contract de la o editura, pentru a scrie ceva despre mine".

"Sustin miscarea #Metoo cu toata inima.

Am sustinut mereu femeile. Acesta este un tip de pas care poate cauza miscarii", a avertizat el. "Sa fii acuzat, fara a avea sansa de a te apara la tribunal, sa nu ai informatia in fata ta, sa fi capabil sa argumentezi sau sa te aperi. Nu exista nicio sansa sa vad o dovada din partea acuzatoarei. Ma ingrijoreaza".

Michael Douglas spune ca are sprijinul familiei lui si al studiourilor cu care lucreaza in prezent, insa a recunoscut ca a fost "temator" in aceasta privinta.

Michael Douglas, nascut pe 25 decembrie 1944, este fiul celebrului actor Kirk Douglas si s-a remarcat mai intai in televiziune, gratie rolului pe care l-a interpretat in serialul politist "Strazile din San Francisco". A castigat un premiu Oscar in 1976, in calitate de producator al filmului "Zbor deasupra unui cuib de cuci", si un alt premiu Oscar, in 1988, pentru rolul principal pe care l-a interpretat in filmul "Wall Street". A jucat in peste 55 de filme, lungmetraje artistice si de televiziune, intre care "Atractie fatala" (1987), de Adrian Lyne, "Wall Street" (1987), de Oliver Stone, "Instinct primar" (1992), de Paul Verhoeven, "Wonder boys" (2000), de Curtis Hanson, si "It runs in the family" (2003), de Fred Schepisi, unde joaca alaturi de tatal si mama lui si de unul dintre fii, Cameron. Este casatorit cu actrita Catherine Zeta-Jones, cu care are doi copii, iar din prima casnicie, cu Diandra Douglas, mai are un copil.

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si