In articol:
Mici la cuptor. Mititeii se pot face din carne de porc în amestec cu vită sau berbecuț, sau cu toate trei. Și condimentele pot fi diferite: mai mult sau mai puțin usturoi, bicarbonat de sodiu, cimbru.
Citeste si: Reţetă mici de casă. Este perfectă pentru 1 Mai
Mici la cuptor.
Mici la cuptor. Mod de preparare: Se curăță carnea și se toacă în mașină. Carnea de vită trebuie să fie macră, iar pe cea de porc mai grasă.
Citeste si: Omleta cu cartofi. Foarte ușor de preparat și extrem de gustoasă. Rețeta, pas cu pas!
Se frământă ingredientele pentru 25-30 minute la robot sau pentru 40-45 minute de mână, până când carnea se transformă într-o pastă omogenă.
Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro
Citeste si: Roșiile românești au apărut în piețe. Cât costă. Nu vă lăsați păcăliți! Iată cum le recunoști
Pasta omogenă se acoperă cu capac sau folie și se pune la frigider pentru minim 4 ore. Se formează apoi micii, 8-10 cm lungime, 3-4 cm grosime.
Apoi, se frig pe grătarul pentru 5-6 minute, la jar potrivit de încins.