Close sidebar
Close sidebar

Mici si bere pe bani multi, neimpozitati. "Daca e lume multa, ce sa ti mai dea?" Ce s-a intamplat la festivalul de flori din Brasov

6 mii de mici si 11 bidoane cu bere s-au vandut fara bon, la festivalul de flori din judetul Brasov! Bucurosi ca au sute de clienti la standul cu mici, comerciantii n-au mai tinut cont de lege si si-au bagat incasarile direct in buzunar!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Micii si berea au fost piesa de rezistenta a festivalului de flori. Atat de tare i-a vrajit pe petrecareti mirosul de gratar, incat au dat uitarii bonul fiscal.

" Ati primit bon fiscal?
Nu! Nici n-aveam nevoie, am stat prea mult la coada!"

"Pastrama, mititei, bulzul se face acum, din ce am gustat pe drum e foarte bun

Bon ati primit, doamna?
N-am primit, dar ce conteaza?
Cat ati cheltuit?
50 de lei!  Daca e lume multa, ce sa ti mai dea?"

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro


Pe asta pare sa fi mizat si doamna din imagini, comerciant la marele festival. Vinde mici, hamsie si bere pe banda rulanta, iar banii, curg si ei direct in buzunar.

"Facem o reclama pentru mititeii giganti, care sunt dupa cum se vad. Este 3 lei impreuna cu mustar, painica, Servetelele si scobitorile sunt din partea casei!"

Generozitatea vanzatoarei se opreste, insa, aici. Micii si scobitorile nu vin la pachet si cu bonul fiscal. Nici n-ar avea cum: casa de marcat e uitata pe o masa, departe de toata inghesuiala.

Prinsa pe picior gresit, proprietara afacerii cu mici si bere a incercat sa evite, tacticos, subiectul.

Camelia Bogdan, patroana: "Nu s-au taiat, nu neaparat de bonuri La casa e cineva special care doar taie bonulete"

Doar ca persoana care s-a ocupat de bonuri a disparut!  Cert este un lucru: clientii s-au declarat multumiti mai ales de ospatul traditional romanesc. In fond, la festivalul florilor nu a existat, de fapt, nicio floare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI