Close sidebar
Close sidebar

Microbuz plin cu pasageri, implicat intr-un grav accident rutier! Medicii au gasit victimele zacand pe asfalt

Un microbuz plin cu pasageri a fost implicat intr-un grav accident de circulatie.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul s-a produs in localitatea Soci pe Drumul European 85. Un microbuz din Republica Moldov s-a ciocnit cu o autoutilitara. In urma impactului cel putin 11 persoane au fost ranite. A fost solicitat de urgenta ajutorul medicilor de pe ambulanta.

Pana la venirea salvatorilor, localnicii au sarit in ajutor, iar traficul rutier in zona a fost blocat, relateaza presa locala.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Cele 11 victime, zece din microbuz si soferul din cealalta masina, cu varste cuprinse intre 19 si 42 de ani au fost transportate la Spitalul Municipal Pascani, UPU Sfantul Spiridon, Neurochirughie si Spitalul Militar.

Au suferit lovituri la cap, coloana si diferite fracturi.

„Am decis ca la Pascani sa ramana trei pacienti cu leziuni care nu le pun viata in pericol, dar necesita investigatii, si am adus in Iasi ceilalti pacienti. Am repartizat toti pacientii in functie de leziunea primordiala, dar toti au insa leziuni multiple, sunt insa constienti (…). Leziunile sunt de timp fracturi, traumatism toracic, traumatism de bazin.

Vor fi zile si ore de investigatii si tratament pentru toti acesti pacienti” a precizat Diana Cimpoesu, medic-sef UPU-SMURD.

In cauza a fost deschis un dosar penal, iar cercetsrile vor continua.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI