Câștigătoarea sezonului 2 Casa Iubirii are motive să fie fericită. După ce a câștigat premiul cel mare și după câteva luni de la despărțirea de Robert, frumoasa Mihaela este pe punctul de a se îndrăgosti.

Cine este misteriosul bărbat care îi aduce fericire acum Mihaelei?

Invitată în cadrul podcast-ului „Foc pe bârfă” al fostului ei coleg, Ionuț Stoica, Mihaela a vorbit despre schimbările care au loc acum în viața ei.

Mihaela a venit cu vești care i-au surprins pe fani. Mai exact, tânăra concurentă a aruncat bomba și a spus că acum în viața ei este un bărbat care îi aduce zâmbetul pe buze și care a făcut-o să îl dea uitării pe Robert. 

Mihaela a vorbit și a dat toate detaliile despre cel care o face fericită acum și care i-a adus din nou iubirea în viață. Tânăra a ținut să precizeze că încă nu formează un cuplu, dar nu s-a ascuns să recunoască că el este cel care o face fericită.

Se pare că între Mihaela și misteriosul bărbat lucrurile evoluează iar acesta deja i-a cerut să se mute împreună dacă lucruri vor fi stabile. Mai mult, Mihaela a declarat că nu își dorește să se grăbească în a-l cunoaște și este precaută în ceea ce presupune o nouă poveste de dragoste. 

„Mihaela: Nu suntem împreună. Sunt singură încă. Dar nu îmi place că lui nu-i place lumea asta în care mă învârt eu.

Ionuț: Păi e foarte frumoasă chestia asta. Pentru că atunci vezi că omul te vrea pe tine, nu ce e în jurul tău.(…) El nu e persoană publică, să înțeleg?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mihaela: Nu

Ionuț: Dar pare bărbat serios.

Mihaela: Da. Nu știu dacă o să fim împreună. Mai am pretendenți care mă caută, îmi scriu. Eu sunt foarte selectivă, dar el mi-a atras atenția foarte mult. Cred că e și puțin gelos, dar într-un fel mă bucură, înseamnă că mă place mult. (…)

Ionuț: E mai înalt ca tine?

Mihaela: Da! Și arata foarte bine. Ca un gladiator.

Ionuț: Crezi că s ar descurca la tine la Oaș? Pare dispus să vină acolo?

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Mihaela: Probabil (n.r. că s-ar descurca). Da(n.r. pare dispus să se mute în Țara Oașului), îi plac tradițiile.(...) Am o reținere. După câte mi s-au întâmplat, sunt precaută. Când aud că mi spun cuvinte foarte mari, îi zic: ”Ok, încetează, te rog!”. Mi-e frică să nu rămân cu cuvintele. Nu mi se urcă la cap.

Îl țin încă, nu în friendzone, în tatonări.(...) El a zis că, dacă mi-aș dori să avem o relație, să mă mut la el.(…) Mi se pare foarte rapidă treaba. Ne luăm una-două.(…) În momentul de față, încă sunt precaută. Recunosc că îmi dă fluturași când îl văd.

Ionuț: După toată experiența pe care ai avut-o, să mai ai fluturași în stomac, înseamnă că e ce trebuie băiatul.(...) Pot să te întreb vârsta lui?

Mihaela: Da, e mai mic cu doi ani. Eu numai din ăștia îmi găsesc. Mai tinerei(n.r. râde)”, a fost discuția dintre Mihaela și Ionuț, potrivit Wowbiz.ro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si