Un adevărat război s-a iscat în ” Casa Iubirii ” după gala de duminică. Mihaela și Bia se simt atacate și deranjate de atitudinea lui Patrick.

Mihaela este nemulțumită de gestul lui Patrick

Patrick este chemat de Nona în casa fetelor, însă acesta uită să le salute, fiind numit nesimțit de către Mihaela.

Citește și: Declarațiile lui Ionuț pentru Robert, după ce i s-au aprins călcâiele după o concurentă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

”Nu, lasă că acum e important că a câștigat cecul! Dar să știi că eu mă gândeam că el o să câștige! Mă bucur într-un fel că măcar nu a câștigat unul dintre concurenții vechi! Era culmea! Lasă să iasă unul nou în față!”, a spus Mihaela, potrivit kanald.ro.

Patrick nu s-a simțit atras fizic de Mihaela

Întrebat ce nu i-a plăcut la Mihaela, Patrick a spus că nici caracterul, dar nici fizicul nu au fost pe gustul său, numind-o pe Mihaela ”bătrânică”.

Citește și: Dragostea tronează în “Casa iubirii”! Kanal D, lider de piață, în întreaga țară și la orașe. Peste un milion de telespectatori, cu ochii pe Gala de aseară a reality-ului prezentat de Andreea Mantea

Nona se bucură de succesul lui Patrick și spune că-l va susține în continuare. „Senzația când ai primit cecul, îți jur, parcă l-am primit eu! Nu pot redă!”,a spus Nona.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si