Într-o Gală memorabilă Mihaela si Radu au fost aleși câștigători, în urma voturilor publicului, iar aceștia si-au adjudecat premiul în valoare de 75.000 de lei fiecare. Povești de dragoste autentice au fost scrise de-a lungul celui de-al doilea sezon “Casa iubirii”, născute în fața camerelor de luat vederi, care au ajuns în inimile a milioane de telespectatori. La finalul acestui sezon, Mihaela și Radu au primit aplauzele și iubirea necondiționată a telespectatorilor, fiind răsplătiți cu statutul de câștigători.

Mihaela și Radu sunt câștigătorii celui de-al doilea sezon “Casa iubirii”

"Mi s-a împlinit visul! Vă mulțumesc din suflet! Sunt atât de fericită! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru că el lucrează prin oameni, multumesc familiei mele, prietenilor mei și susținătorilor pentru că m-au votat și au crezut în mine. Aici, în competiția asta, am fost eu reală, acea fată de la țară. Sunt foarte fericită și acum nu mai pot decât să plâng de fericire", a spus Mihaela, emoționată, după primirea trofeului.

“Dragii mei, mă simt foarte emotionat pentru că mă aflu aici, este visul meu încă de când am intrat în această competiție... Mă bucur enorm, am avut un parcurs foarte lung în această emisiune, unul cu greșeli, dar și de lucruri frumoase. (…) Voi ați empatizat cu mine și vă mulțumesc din suflet. Vă iubesc și vă mulțumesc foarte mult!", a declarat Radu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Astăzi, 15 ianuarie, telespectatorii îi vor cunoaște pe noii concurenți care intră în "Casa iubirii", în cel de-al treilea sezon al show-ului. Îi vor vede la prima lor interacțiune în lumina reflectoarelor. Cel de-al treilea sezon“Casa Iubirii” va fi difuzat, ca și până acum, de luni până vineri, de la 10:00 și de la 16:30, și în weekend, sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00.

Pregătiți-vă să fiți martorii unor alte povești fascinante de iubire și pasiune în "Casa Iubirii"!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si