Close sidebar
Close sidebar

Mihaela și Robert și-au aruncat vorbe grele: „Ți-ai luat avocată?”

Cuplul Mihaela și Robert trece prin momente de cumpănă. Mihaela este de părere că nu primește destulă atenție din partea iubitului său, iar Robert este deranjat de faptul că aceasta se lasă influențată de fete.

Diana Bostan,

Mihaela și Robert de la ”Casa Iubirii”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Spiritele s-au încins între Mihaela și Robert în ediția de ieri a emisiunii ”Casa Iubirii”. Ce și-au reproșat cei doi îndrăgostiți.

Cuplul Mihaela-Robert se află în pragul despărțirii

Mihaela este de părere că iubitul ei nu-i mai acordă suficientă atenție.

”Vreau să discutăm dacă megem în cuibușorul iubirii.”,  a spus Mihaela.

Citește și: Larisa a revenit în ”Casa Iubirii”. Ionuț a izbucnit în lacrimi

”Pentru că am zis că nu sunt îndrăgostit? Am zis-o la nervi pentru că, în camera roșie, când m-ai întrebat lucrul ăsta...

e banal, eu nu te întreb pentru că eu simt că îți sunt drag, și dacă tu nu simți pe partea mea este o problemă.”,  a spus Robert, potrivit KanalD.ro.

Larisa a revenit în ”Casa Iubirii”. Ionuț a izbucnit în lacrimi

Surpriză de proporții în ”Casa Iubirii”, acolo unde Larisa și-a făcut apariția. Ionuț, fostul iubit al Larisei, a izbucnit în lacrimi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Citește și: Bianca, reacții acide la adresa Lorenei: ”Șopârlică mică”. Bătălia pentru inima lui Laurențiu continuă în ”Casa Iubirii”

Emoțiile au atins cote maxime în ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”, acolo unde o fostă concurentă și-a făcut apariția.

Larisa susține că a urmărit emisiunea, însă nu i-a plăcut în ce stare este Ionuț. Fosta concurentă speră că acesta se va bucura când o va revedea.

Citește și: Concurenții l-au acuzat pe Radu de falsitate. Ce spune Laurențiu despre o posibilă împăcare între Cristina și Radu

Câștigătoarea primului sezon al emisiunii ”Casa Iubirii”, a recunoscut că a fost interesată de doi băieți, de Patrick și de Marinel.

Rămâne de văzut cum va reacționa Ionuț în momentul în care va fi chemat în camera roșie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI