O adevărată legendă vie a sportului românesc, Mihai Leu vine în lumina reflectoarelor pentru a ne împărtăși povestea sa de viață uluitoare, dar și a ne dezvălui o serie de momente care i-au marcat activitatea sportivă.

Citește și: VIDEO- Premii importante pentru Kanal D și Radio Impuls. Ilinca Vandici a câștigat premiul pentru „Cea mai rafinată vedetă din România”

Mihai Leu este născut la Hunedoara și a fost călăuzit către sport de către părinți, de la o vârstă fragedă.

La doar 4 ani, Mihai Leu mergea la cursuri de înot, apoi la cursuri de tenis de câmp, iar la vârsta de 9 ani a intrat pentru prima dată într-o sala de box.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Mihai Leu, primul campion mondial al României la box profesionist, o legendă vie a sportului, vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Mihai Leu, primul campion mondial al României la box profesionist, vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Ambiția, adrenalina și determinarea sunt cuvinte de ordine în familia lui Mihai Leu. Tatăl său a fost campion național de raliuri, fratele marelui campion român a fost și el pugilist, medaliat cu bronz, unchiul său era pasionat de box, acesta din urmă fiind și cel care l-a înscris la acest sport, iar tradiția sportivă continuă, fiul lui Mihai Leu fiind instructor de schi și snowboard, dar practică și ciclism montan.

Mihai Leu este primul român campion mondial la box profesionist, sport din care s-a retras neînvins, primul arbitru campion în ring, iar după ce s-a retras din din acest sport, s-a relansat în raliuri, unde a ocupat a ocupat prima poziție în campionatul național, iar trei ani la rând a fost campion național la competițiile de viteză în coastă.

Citește și: Distracția atinge cote maxime la Kanal D! Anamaria Prodan si fiica ei, Sarah, vin la Roata Norocului, duminică, de la ora 20:00

“Ce te învață un K.O.?”, “Câtă durere ați îndurat pentru victorie?”, “Ați regretat vreodată că ați pus școala pe locul 2?”, “De câte ori v-a trimis la podea capitalismul?”, “Ați mai urca în ring ca Rocky Balboa?”, “A fost cancerul cea mai dură lovitură sub centură?”, “Este inima cel mai puternic mușchi al lui Mihai Leu?”,  sunt doar câteva dintre întrebările adresate duminica aceasta primului campion mondial al României la box, Mihai Leu, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Așadar, nu ratați emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, o ediție unicat, în care marele campion român Mihai Leu va face dezvăluiri uluitoare din activitatea sportivă, dar va împărtăși și povești incredibile din viața sa, duminica aceasta, la ora 22:30, la Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si