Femeia sustine ca medicul nu s-a uitat la copil pana cand nu i-a dat spaga. Ca sa faca si mai multi bani, medicul Mihai Lucan a trimis-o la clinica sa privata. 
 
Din cauza ca nu avea bani, femeia si-a facut un imprumut la banca.  A luat 4.000 de lei imprumut si i-a pus in plic. Apoi i-a dat suma medicului Lucan. Acesta i-a operat fiul, dar, a doua zi, Mihai Lucan nici nu l-a mai bagat in seama. 
 
„Pe toti pacientii ii auzeam plangandu-se de domnul profesor ca nu e interesat de starea pacientilor, doar daca se merge cu miile de euro la dansul. Auzind aceste lucruri, şi eu am zis ca poate din cauza aia nu ne ia domnul profesor in seama, am facut ce am putut, mi-am luat bani din banca şi am pus in plicul domnului profesor patru mii de lei.
 
Vorbea foarte urat, ca sa avem rabdare ca sunt şi altii, ca ”ce e cu voi aici, la ce ati venit, sa aveti rabdare!” şi vorbea foarte urat, nici nu intra in salon de multe ori şi daca vorbeam cu dansul radea aşa intr-un fel, ca şi cum şi-ar bate joc de noi”, sustine Larisa Malita, mama copilului.
 
„Am stat zece zile fara ca domnul profesor sa intre in salon la noi, venea la vizita, impingea uşa cu carja, cu bota cu care umbla tot timpul dansul,
dar in salon….Pana cand m-am dus a zecea zi şi i-am dat patru sute de lei, atunci a intrat”, sustine Liliana Sirb, bunica copilului.
 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si