Miercuri, Mihai Nesu a urcat pe Muntele Athos in scaun cu rotile. Fostul fotbalist, care s-a accidentat grav in 2011, la un antrenament al echipei olandeze Utrecht, a fost insotit de George Ogararu, cel mai bun prieten al sau, dar si de Pantelis Kapetanos, cel care le-a fost coleg la Steaua.

Mihai Nesu a urcat pe Muntele Athos in scaun cu rotile. Acum 3 ani, Gigi Becali l-a trimis la staretul Efrem

„Dis de dimineaţa, cu mare bucurie, in drum spre Muntele Athos alături de Mihai, Eric (fiul meu) şi Pantelis Kapetanos!”, a postat Ogararu.  Nesu nu se afla la prima vizita pe Muntele Athos. In urmă cu trei ani, Gigi Becali, patronul FCSB, l-a trimis pe Mihaita la staretul Efrem, unul dintre calugarii romani care se afla pe Sfantul Munte.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mihai Nesu a urcat pe Muntele Athos in scaun cu rotile:  “Accidentarea m-a ajutat sa ma descopar pe mine"

Alaturi de prietenii sai, Mihai Nesu a urcat pe Muntele Athos in scaun cu rotile.  “Accidentarea m-a ajutat să mă descopăr pe mine care eram cu adevărat, nu ce voiam eu să par. Tot ce mi se întâmplă în fiecare zi mă face să mă întorc de unde am plecat toţi.

Adică la Dumnezeu. Parcă nu te mai deranjează că eşti în scaun”, a povestit Nesu, intr-un interviu pentru Trinitas.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si