Close sidebar
Close sidebar

Mihai Nesu, inger pentru copiii cu probleme locomotorii. Iata-i pe micuti la lucru, in sala de recuperare, cum sunt ajutati sa reinvete sa paseasca!

De aproape 6 ani, Mihai Nesu este un exemplu pentru noi toti de vointa si tarie si un inger pentru micutii care au avut nesansa sa aiba probleme locomotorii.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu siguranta, daca nu ar fi avut parte de accidentul de pe teren, petrecut in 2011, in timpul unui antrenament banal cand un coleg a cazut peste el declansandu-i o fractura de vertebra cervicala, Mihaita Nesu ar fi jucat fotbal si astazi.

Transportat la spital si operat imediat, Mihai Nesu nu si-a mai revenit niciodata, s-a retras din lumea sportiva si a schimbat antrenamentele de fotbal cu sedintele chinuitoare de recuperare, scopul sau fiind acela de a se ridica din scaunul cu rotile si a merge din nou singur si sigur pe picioarele lui.

Drama sa a impresionat peste masura, dar a deschis un nou drum frumos pentru el. Mihai Nesu s-a decis sa-si faca o fundatie, care sa ii poarte numele si sa ajute la randul sau persoane aflate in situatia sa. El a deschis la Oradea un centru de recuperare prin care ajuta copiii cu afectiuni locomotorii sa treaca peste suferinte si sa aiba parte de sedinte de recuperare de inalta clasa, cu aparatura performanta, asa cum a vazut el in spitalele din Occident, si asistenta medicala de specialitate.

Imaginile cu micutii prinsi in chingi, montate la diferite aparate, cu electrozi care stimuleaza musculatura, sau cu ei purtand costume sofisticate si pedaland la bicicleta vorbesc de la sine despre devotamentul si eforturile facute de Nesu pentru a ajuta alte persoane aflate in situatia sa.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

De curand,
Mihai Nesu a lansat o campanie de strangere de fonduri, prin sms, pentru ajutorarea copiilor aflati in imposibilitatea de a se deplasa si care se afla la centrul de recuperare deschis de el in Oradea.

" Am ales sa facem campania asta prin sms fiindca mie mi se pare cel mai simplu mod prin care oamenii te pot ajuta, nu necesita timp. E doar un simplu mesaj prin sms la 8838 prin care cei care au incredere in proiectele noastre, ne pot sustine”, a spus Mihai Nesu.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI