Close sidebar
Close sidebar

Mii de ieseni au infruntat ploaia pentru o portie de fasole cu carnati!

Vremea capricioasa nu i-a impiedicat pe ieseni sa isi ia portia traditionala de fasole cu carnati oferita de primarie. Mii de cetateni au stat cuminti la cozi pentru o portie de mancare gratis!

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nici bine nu s-au terminat manifestarile de 1 decembrie din Iasi, ca mii de cetateni au rupt-o la fuga catre Palatul Culturii, acolo unde Primaria pregatise 5000 de portii de fasole cu carnati, dar si vin fiert. 

Miile de pofticiosi au stat la coada chiar si zeci de minute pentru o portie de mancare, desi vremea de afara nu a fost tocmai prietenoasa. Au fost mici incidente, insa fortele de ordine si-au facut datoria si au pastrat linistea in zona. Unii ieseni au incercat sa sara peste coada, in timp ce altii au incercat sa plece acasa cu mai multe portii de fasole.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI