Close sidebar
Close sidebar

Mii de oameni s-au inghesuit pentru a vedea statuia Fecioarei Maria care plange cu lacrimi de sange: "Este un miracol"

Mii de credinciosi s-au adunat in jurul statuii Fecioarei Maria care ar avea lacrimi de sange. Imaginile cu statuia pe obrazul careia curge un siroi rosiatic a fost distribuita intens pe retelele de socializare, ducand la un adevarat pelerinaj in Floridablanca, din Columbia.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Localnicii cred ca sunt martorii unui miracol si fac orice pentru a vedea minunea.

“Am vazut pe obrazul Fecioarei Maria o lacrma de sange. Am fost surprinsa”, a declarat o localnica. O alta femeie din localitate spune: “Eu cred in asta. Fecioara Maria este vie, in ceruri. Stiu ca e reala”, relateaza Daily Mail.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Multi oameni s-au apropiat de statuie si au confirmat ca lacrimile sale sunt adevarate, iar cei care vad minunea raman inpresionati.

Biserica catolica nu a vorbit despre aceasta “minune”,  insa arhiepiscopului orasului Bucaramanga a rugat localnicii sa fie precauti. Oamenii cer insa reprezentantilor bisericii sa vina sa clarifice daca este intr-adevar vorba de un miracol sau daca exista o explicatie stiintifica pentru asta.

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI