La prânz, în Capitală, soarele arzător a ridicat temperatura în termometre până la 35 de grade. La Piața Presei își face apariția în stație un maxi-taxi parcă venit din război. Cauciucurile sunt roase, bara este prinsă cu ajutorul unor improvizații, iar capota mașinii este îndoită- semn că a trecut de curând printr-un accident.

Ca să facă față căldurii circulă cu ușile deschise

Pentru călători nu este nimic nou! Mașina care îi duce în localitățile limitrofe arată la fel de ani buni! Resemnați că sunt puși în pericol și că nimic nu se va schimba

în curând, oamenii fac haz de necaz.

Nici interiorul nu arată mai bine! Mizeria este la ea acasă: podeaua este prăfuită, perdelele murdare, iar scaunele sunt jerpelite.

Citeste si: Declarațiile unor pacienți infectați cu variola maimuței: „Niciodată nu m-am confruntat cu o asemenea durere”

După ce am plătit 4 lei pentru un bilet, am pornit într-o călătorie ce avea să dureze puțin peste 20 de minute. În microbuz este deja saună...pentru ca aerul condiționat nu funcționează.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Președintele Klaus Iohannis, despre scumpirile din ultima perioadă: „România nu se va confrunta cu o criză a alimentelor, dar este afectată de scumpiri”

Ca să poată face față căldurii, microbuzul circulă cu ușile deschise!

Niciun microbuz nu avea aer condiționat

"Ați prins loc bun aici, la ușă, la aer condiționat. Noi venim din spate, acolo e jale! Știu! Și miros de motorină, de gaze! Le avem pe toate! Ce să facem..."

De la aceeași pasageră am aflat că am avut noroc la această cursă și am urcat în cel mai curat microbuz!

Citeste si: Un șofer român a creat panică pe o autostradă din Franța. Ce a putut să facă bărbatul după ce nu a mai găsit biletul de taxare

La auzul laudelor, șoferul imediat ne confirmă și el același lucru. Niciunul dintre microbuzele de pe linie nu are aer condiționat.

Caldura este însă cel mai mic dușman atunci când vine vorba de o călătorie cu microbuzul. Priviți acest mijloc de transport în comun care are în loc de ușă ...o bucată de ...plastic. Deși ventilația este asigurată, viața călătorilor este în pericol.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citeste si: Trei frați au fost forțați să muncească, ani la rând, într-o fermă de măgari. Ce s-a întâmplat cu ei

După îndelungi căutări, am găsit în sfârșit un singur microbuz care să aibă instalație de climatizare funcțională!

"Da, mașina este dotată cu aer condiționat și cât de cât facem față temperaturilor ridicate care sunt acum! Vă cer călătorii aer condiționat? Dar tot timpul trebuie să le oferim condiții călătorilor dacă tot avem aer condiționat!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si