Brito se va alătura astăzi lotului pregătit de Eugen Neagoe în cantonamentul din Spania, de la Marbella, a anunţat conducerea executivă a clubului prin intermediul site-ului oficial.

Brito a evoluat în ultimele două sezoane competiţionale la Xanthi, în prima ligă a campionatului din Grecia, iar de-a lungul carierei a mai jucat pentru Maritimo, Boavista, Gil Vicente, Torreense, Sertanense, Lagoa, Barreirense (toate din Portugalia) şi pentru Recreativo Libolo (Angola).

44 de meciuri, 6 goluri şi două pase decisive a adunat Brito pentru Xanthi în ultimele două sezoane competiţionale, în campionat şi în Cupa Greciei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

2 selecţii are Brito la prima reprezentativă a Insulelor Capului Verde.

89 de partide a jucat Brito în prima ligă a campionatului din Portugalia pentru Maritimo, Boavista şi Gil Vicente. A înscris 5 goluri şi avut 5 pase decisive.

31 de ani a împlinit Brito, fiind născut pe 16 noiembrie 1987, la Moita, în Portugalia.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si