Close sidebar
Close sidebar

"Milionara fără chip", greu de arestat. O femeie de afaceri a scăpat de urmărirea poliției după mai multe operații estetice

O femeie de afaceri suspectată de mai multe fraude majore a dispărut în neant din momentul în care poliția a intrat pe firul nelegiuirilor ei. Milionara și-a comandat operații estetice care să-i permită să fie de negăsit.

Sorin Negru,

Nimeni nu știe cum mai arată Shayhe Lowery  

[Sursa foto: Daily Mail]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Polițiștii au emis un mandat de arestare în regim de urgență pentru o femeie de afaceri de top, acuzată de mai multe fraude uriașe în Australia.

Există însă, o singură mare problemă: nimeni nu știe cum arată astăzi Shayhe Lowery, supranumită și "milionara fără chip".  

Citește și: VIDEO- Mită uriașă pentru "Baronul săracilor". Dumitru Buzatu prins de DNA cu portbagajul plin de bani

O vânătoare de persoane s-a transformat într-o adevărată "vânătoare de fantome", în Sydney, Australia.

Mandat de arestare pe numele "fantomei"

Operațiunea de căutare este în plină desfășurare în prezent, fiind urmărită o femeie de afaceri de vârf- acuzată de fraudă- care a suferit o operație estetică majoră, potrivit Daily Mail

Comandamentul pentru zona Burwood din Sydney a emis o alertă urgentă luni după-amiază, cerând comunității să ajute la depistarea lui Shayhe Lowery, în vârstă de 36 de ani.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Problema este că poliția nu are o descriere actualizată a femeii care pare să fi dispărut fără urmă.

Shayhe Lowery, pe vremea când poliția știa cum arată

[Sursa foto: Daily Mail]

Potrivit Daily Mail Australia, mandatul de arestare pe numele lui Lowery a fost emis de o instanță în legătură cu infracțiuni de fraudă.

Cu toate acestea, femeia de 36 de ani nu a fost acuzată pentru că ofițerii nu o pot localiza.

Suspecta și-a șters toate conturile de socializare

De luni după-amiază, Lowery și-a dezactivat toate profilurile din rețelele sociale.

O cerere a poliției adresată publicului spunea: „Informațiile primite de la public sunt că doamna Lowery a suferit anumite modificări estetice semnificative”.

Poliția a transmis că ultimele indicii sunt că suspecta a frecventat Canada Bay, în vestul orașului Sydney și a avertizat oamenii să nu intre în contact direct cu ea.

„Dacă cineva are informații despre locul în care se află, vă rugăm să contactați secția de poliție Burwood”, au adăugat oamenii legii.

Anul trecut, femeia a pledat vinovată după ce nu a livrat cărțile unui lichidator și a omis să depună declarațiile fiscale ale companiei.

Potrivit sursei citate, ea a fost obligată să plătească o amendă de 1000 de dolari în decembrie, dar nu a fost înregistrată nicio condamnare pe numele femeii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI