Close sidebar
Close sidebar

Milionarul high-tech care vrea să revină la vârsta de 18 ani a început o terapie pentru întinerirea bărbăției

Mogulul high-tech de 45 de ani care are mania întineririi a cheltuit cel puțin 2 milioane de euro pe an ca să își revigoreze organismul și să învingă procesul de îmbătrânire. Milionar în domeniul tehnologiei, Bryan Johnson este cel mai cunoscut "biohacker" din lume. El a anunțat zilele trecute că a început terepia de întinerire a "bărbăției".

Sorin Negru,

Bryan Johnson, o nouă terapie bizară

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Antreprenorul  Bryan Johnson, care cheltuiește milioane de dolari în fiecare an încercând să-și inverseze  vârsta biologică, a făcut un alt lucru bizar.

În urmă cu jumătate de an, lui  Bryan Johnson  i s-a injectat sângele fiului său adolescent, în încercarea de a-și revitaliza celulele proprii.

Citește și: VIDEO. Bărbatul care plătește anual 2 milioane de euro ca să revină la vârsta de 18 ani își injectează acum sângele fiului său

Cel mai recent lucru făcut de mogulul high-tech este încercarea de stimulare a vieții sexuale și revenirea la lobido-ul din adolescență și tinerețe.

Mogului high-tech, terapie bazată pe electricitate

Bryan Johnson a anunțat că a început terapia de întinerire a bărbăției sale, pentru care va fi nevoit să își stimuleze organismul cu electricitate.

Mogul tehnologiei devenit biohacker, care a câștigat milioane din platforma sa de plăți online Braintree, a făcut tot posibilul pentru a-și optimiza sănătatea și a ascunde vârsta sa biologică reală.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: O altfel de nemurire: Povestea omului care va trăi 1.000 de ani

Cunoscut pentru că ia zeci de suplimente zilnic, miliardarul a anunțat acum că urmează o terapie de șoc pentru a-și îmbunătăți funcția sexuală, potrivit Daily Mail.

Bryan Johnson, o nouă terapie pentru refacerea sexualității

De mai mult timp, Bryan Johnson a încercat să întoarcă timpul înapoi: după o dietă strictă și un regim dur de antrenament, mogulul tehnologiei a reușit să arate mult mai tânăr decât este de fapt.

Bărbatul de 45 de ani a dezvăluit că, în efortul de a găsi secretul tinereții eterne, i s-a injectat sângele fiului său adolescent.

După ce a suferit în trecut transfuzii de sânge cu sânge străin, Bryan a făcut și acum același lucru cu fiul său în vârstă de 17 ani, Talmage, și cu tatăl lui Richard, în vârstă de 70 de ani.

Citeste si: Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Bryan Johnson caută secretul tinereții eterne

Cele trei generații ale familiei Johnson au călătorit împreună până la o clinică din Dallas, unde lui Richard și lui Talmage li s-a recoltat un litru de sânge și a fost transformat într-un lot de plasmă, un altul de globule roșii și albe și trombocite.

Plasma lui Talmage a fost apoi injectată în venele tatălui său în speranța că va repara orice deteriorare celulară și îi va întineri sângele!

Arătând spre un recipient plin cu plasmă, pe cea mai recentă postare de pe TikTok, Bryan a spus: „Hei, uită-te la asta. Așa vă puteți da seama dacă e real ce spun. Culoarea este frumoasa. Este sânge curat”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steven Bartlett (@steven)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zero (@bryanjohnson_)

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI