Close sidebar
Close sidebar

Militar din Dâmbovița, găsit spânzurat în propria locuință

Descoperire îngrozitoare într-o comună din Dâmbovița. Corpul fără viață a unui militar de 41 de ani a fost găsit în locuința proprie. Potrivit primelor informații, bărbatul suferea de depresie după ce și-a pierdut ambii părinți unul după altul.

Sorin Negru,

Caporalul de 41 de ani era angajat într-o unitate militară din Târgoviște,

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Militarul de 41 de ani s-ar fi spânzurat în propria locuință, nemaigăsind resurse să își rezolve problemele din viața personală.

Citește și: Când ar putea fi eliberat Cristian Cioacă? Avocata familiei Ghinescu a spus totul: „A fost prea mare gravitatea faptelor. Nu ar trebui să iasă din închisoare”

Părinții bărbatului s-ar fi stins din viață unul după altul în ultimii doi ani, iar cadrul militar a suportat cu greu pierderea lor.

Citește și: VIDEO- Descoperire macabră în Bacău. O tânără de 16 ani a fost găsită carbonizată

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Deși suferea de depresie, militarul a reușit să treacă toate testele psihologice de la unitatea sa.

Ce l-a făcut pe caporalul din Târgoviște să își pună capăt zilelor 

Caporalul era angajat într-o unitate militară din Târgoviște, transmite presa locală. Tragedia a avut loc în comuna în care bărbatul locuia, Dobra, în județul Dâmbovița.

Citește și: O adolescentă a încercat să-și pună capăt zilelor aruncându-se de pe mall-ul din Botoșani. Fata de 16 ani a fost salvată în ultimul moment

Potrivit surselor din dosarul anchetatorilor, inclusiv războiul din Ucraina i-ar fi agravat starea de depresie.

Pe deasupra, militarul avea și probleme cu banii, așa că a decis să își pună capăt zilelor. Alerta la 112 a fost dată de o tânără de 25 de ani. 

Citește și: Un băiat de 15 ani a vrut să se sinucidă cu mașina furată de la părinți

În momentul în care și-a pus capăt zilelor, caporalul se afla în afara programului de lucru când.

În aceste ore, o comisie constituită la nivelul unității militare va încerca să soluționeze acest caz dramatic, în paralel cu anchetatorii de la poliție.

Stire în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI