Close sidebar
Close sidebar

Ministerul Sanatatii sesizeaza DNA pentru posibile fapte de coruptie la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Mures

Ministerul Sanatatii sesizeaza Directia Nationala Anticoruptie pentru posibile fapte de coruptie la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Mures.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Ministerul Sanatatii sesizeaza DNA pentru posibile fapte de coruptie la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Mures
Ministerul Sanatatii sesizeaza Directia Nationala Anticoruptie pentru posibile fapte de coruptie la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Mures. Corpul de Control al MS a constatat, în urma verificarilor, favorizarea firmelor Hexi Pharma si Al Carina la achizitia de dezinfectanti din 2016, dar si nereguli la derularea programului de reabilitare, modernizare si echipare a ambulatoriului spitalului, finantat din fonduri europene.

Corpul de Control al MS a constatat, în urma verificarilor, favorizarea firmelor Hexi Pharma si Al Carina la achizitia de dezinfectanti din 2016, dar si nereguli la derularea programului de reabilitare, modernizare si echipare a ambulatoriului spitalului, finantat din fonduri europene.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI