Close sidebar
Close sidebar

Ministrul Agriculturii, anunt trist dupa ce director APIA Cluj a cazut din barca: "Nu mai este vorba de salvarea unei vieti, ci despre gasirea unui cadavru"

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune, legat de cazul directorului APIA Cluj, Adrian Zaharia, cautat de sambata seara, dupa ce ar fi cazut dintr-o barca in Lacul Belis, ca sperantele ca acesta sa fie gasit in viata sunt foarte putine.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Din informatiile pe care le am, acum nu mai este vorba despre salvarea unei vieti, ci despre gasirea unui cadavru", a declarat, duminica, la Antena 3, ministrul Daea.

"Este un eveniment tragic(...) Din informatiile pe care le am, acum nu mai este vorba despre salvarea unei vieti, ci despre gasirea unui cadavru", a afirmat ministrul Agriculturii.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

El a spus ca directorul APIA Cluj se afla sambata la o cabana de pe malul Lacului Belis impreuna cu alte trei persoane, iar timp de mai multe ore s-a plimbat cu acestea cu barca pe lac, dupa care au revenit la cabana.

La scurt timp, Adrian Zaharia a luat barca si a plecat din nou, singur, la o plimbare pe lac.

"Din informatiile pe care le am de la directorul adjunct al APIA, Adrian Zaharia a plecat ieri cu doi baieti si o fata la o cabana, apoi au luat barca si au plecat pe lac, unde au stat pana pe la ora 20.30. Ei s-au intors apoi la cabana, iar la scurt timp Adrian Zaharia a decis ca, pana cand ceilalti pregatesc mancarea, sa reia plimbarea pe lac si a plecat cu barca.

A luat si vesta de salvare, pe care nu a pus-o inca pe corp. Un cetatean a vazut barca goala, plutind in deriva, iar de atunci au inceput cautarile", a afirmat Daea.

Scafandri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad, alaturi de pompieri din Cluj, il cauta pe directorul APIA Cluj, Adrian Zaharia, care ar fi cazut dintr-o barca in Lacul Belis, in apropiere de baraj.

Adrian Zaharia, in varsta de 40 de ani, este director al APIA Cluj din ianuarie 2013. Corpul de control al Ministerului Agriculturii a facut mai multe verificari la APIA Cluj, in ultimii ani, din cauza plangerilor unor angajati ai institutiei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI