"Decizia finală nu se ia în această săptămână, avem o întâlnire marţi cu Consiliul Naţional Tripartit, iar consultările mele continuă pe parcursul săptămânii viitoare. Nu punem partenerii sociali în faţa unei decizii şi îi rugăm să ia act, ci ne prezentăm în faţa domniilor lor cu cel puţin trei scenarii, explicând avantajele şi dezavantajele sub aspectul impactului bugetar, sub aspectul evoluţiei pieţei muncii, astfel încât să luăm împreună cea mai bună decizie”, a declarat ministrul Muncii, miercuri după-amiază, într-o conferinţă de presă.

Citeste si: Au apărut rezultatele oaselor găsite în apropierea casei lui Dincă

Citeste si: Elev de 14 ani din Constanța, înjunghiat de un coleg în picior

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Aceasta a afirmat că după consultări cu cei interesaţi guvernul va face o "comunicare publică” pe subiectul salariului minim săptămâna viitoare.

Citeste si: Soțul Laurei, tânăra mamă găsită moartă în casă lângă fiica ei, mesaj dureros: "Cu sufletul cernit de durere şi cu ochii plini de lacrimi, mă..."

"Va fi o creştere, acum lucrăm la scenariile care să arate care este cuantumul acestei creşteri. Va fi cu siguranţă o creştere, dar scenariile pe care lucrăm ne arată diferite tipuri de creşteri”, a precizat Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii nu a avansat un procent cu care ar urma să fie majorat salariul minim, spunând că după consultări cu partenerii afectaţi de această decizie va fi anunţat, marţi, rezultatul discuţiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si