Close sidebar
Close sidebar

Minivacanta de 1 Decembrie. Hotelierii ii asteapta pe turisti cu preparate traditionale, petreceri cu muzica populara, foc de tabara si tuica fiarta!

Asa vor fi intampinati turistii care aleg sa-si petreaca minivacanta de 1 Decembrie, la munte. Hotelierii au pregatit oferte care mai de care mai variate pentru cei care le vor trece pragul. ##VIDEO33165##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu mai e mult pana la 1 decembrie,  cand vom sarbatori Ziua Nationala a Romaniei, asa ca administratorii pensiunilor  de la munte se pregatesc  de zor sa primeasca turistii dornici de petrecere.

"Slanina, pastrama, carnati, ciolane afumate, carnati afumati, avem si de porc, porc cu vitel, vitel, avem si de oaie o sa facem"

Se stie ca romanului ii plac mesele imbelsugate,  asa ca  bucatarii se intrec in inventivitate.

Din meniu nu vor lipsi nici branzeturile printre care cascavalul  cu caise sau cu ciocolata.

Cornelia Brescan- reprezentant pensiune: "Avem pachete incepand de la 430 de lei cu pensiune completa. Turistii vor avea posibilitatea sa manance romaneste, pe data de 1 decembrie vom organiza o expozitie cu preparate traditionale romanesti din ferma proprie, vom avea, de asemenea, un program folcloric"

Pachetele turistice variaza intre 3 si 5 nopti.
Daca vreti sa petreceti  Ziua Nationala la munte trebuie sa va grabiti insa, pentru ca locurile de cazare sunt pe terminate.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI