O asistentă socială a reclamat la Poliție faptul că un minor de 10 ani a fost abuzat sexual de mai mulți colegi de școală.

Citeste si: Tanti Sofia este inima grădiniței din sat. Are 80 de ani și muncește cu sârguință

"În data de 28.03.2019, politistii P.P. Ghilad, au fost sesizati de către numita F. L. in calitate de asistent social din cadrul Primăriei Ghilad, cu privire la faptul că minorul K.

E. in varsta de 10 ani din comuna Ghilad a întreținut in mod repetat raporturi sexuale orale cu un grup de 5 elevi ai școlii gimnaziale din comuna, fapt petrecut in luna septembrie 2018, in afara instituției de învățământ.

Citeste si: Bilanţul atacului armat de la Utrecht creşte la patru morţi, în urma decesului unui rănit grav în vârstă de 74 de ani

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In urma investigațiilor efectuate, au fost depistați numitii B.D, 14 ani, M D 12 ani B.G. 12 ani O.A. 12 ani și B.S. 15 ani, toti domiciliati in Ghilad, si audiați în prezența părinților toti fiind autorii faptei, precum și minorul in cauza.

Citeste si: Cum a reacționat Iulian Pîtea după ce Ana Laura Gonzales i-a spus „Adio!”. Care este adevărul?

Întrucât la data săvârșirii faptei 4 dintre minori aveau sub 14 ani, doar unul având varsta de 14 ani împliniți, procurorul de caz a dispus continuarea cercetărilor cu autorii in stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de Act sexual cu un minor, faptă prevăzută și pedepsită de art 220, al 2 Codului Penal."

, se arată în comunicatul Poliției.

Cercetările în acest caz continuă.

Citeste si: Cum a reacționat Iulian Pîtea după ce Ana Laura Gonzales i-a spus „Adio!”. Care este adevărul?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si