Close sidebar
Close sidebar

Minor incredintat tatalui, desi e condamnat la 17 ani de inchisoare. Drama unei romance ramasa fara copil: "Plec din casa, batuta, agresata. Merg la Protectia Copilului plangand"

Copilul ramane tatalului, dar unde o fi acesta? Iata o situatie foarte ciudata aparuta dupa ce o instanta din Calarasi a decis sa incredinteze minorul tatalui in cadrul unui proces de custodie. Barbatul este cautat de politisti, dar nu pentru a-si lua copilul, ci pentru ca este condamnat la 17 ani de inchisoare!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Liliana este mama unui copil de 10 ani si jumatate. Spune ca ar face orice pentru acesta, doar ca cel mic este tinut departe de ea. Necazurile au inceput cand a plecat din casa in care locuia cu tatal copilului.

"Plec din casa, batuta, agresata. Merg la Protectia Copilului plangand. Imi venea sa-mi rup parul din cap. Eu nu credeam ca o sa ies din casa si copilul o sa ramana acolo!", povesteste Liliana, mama copilului.

Cel mic a ramas cu bunica din partea tatalui. Atunci a inceput un drum anevoios in instanta.

Judecatoria, prima instanta care s-a ocupat de acest caz, i-a dat dreptate mamei: "Noi am avut custodie comuna. Mai mult: de acest copil nu s-a ocupat niciodata tatal!"

Doar ca decizia nu a fost definitiva. A urmat apelul si o decizie soc pentru tanara mama.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Pe pagina de internet a Politiei din Calarasi, la sectiunea persoane urmarite dam de numele barbatului. Este cautat pentru punerea in aplicare a unui mandat de executare a pedepsei. Este vorba de 17 ani pentru complicitate la omor calificat!

Nu vorbim despre calitatea de tata, ci despre cea de cetatean. In momentul in care esti cautat pentru ati ispasi o pedeapsa, nu mai poti primi custodia ”, a declarat Beatrice Comaniceanu, avocatul mamei. 

EXPLICATII? ABIA LA MOTIVARE!

O infractiune nu anuleaza calitatea de tata, asta este evident. Insa barbatul caruia instanta i-a dat castig de cauza este disparut!

Instanta a stabilit domiciliul celui mic la bunica dinspre tata, acolo unde copilul se afla acum si unde s-a obisnuit sa locuiasca! Explicatiile exacte ale acestei decizii vor aparea abia in motivarea judecatorilor! Desi definitiva, se poate cere reviziurea ei, daca exista motive justificate!

„Incerc cu vorba buna. Fac pe psihologul, incerc sa ma pun in pielea lui. Ii spun: mami nu te despart de mamaia, nu iti interzic sa o vezi!”, spune mama copilului.

Mama sustine ca desi a fost departe de copil, a trimis bani si l-a sustinut cum a putut mai bine.

„Trebuie sa ma sacrific, ma multumesc cu putin,  pentru ca nu vreau sa faca rau familiei mele. Stiu ca e in stare”, povesteste Liliana.

Am luat legatura si cu celalalt avocat din proces, insa acesta nu a dorit sa ne acorde un interviu. Spune insa ca a fost angajat de mama barbatului si ca nu are cunostinta de locul in care se afla tatal!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI