Dispariția fetelor din Caracal aduce în prim-plan ororile care au loc în țară, atunci când fetele tinere cad pradă interlopilor care acționează transfrontalier. Este incredibil ce erau puse să facă fetele din Caracal, în afară de prostituție.

Dacă în 2019, infractorii din Caracal nu au văzut și nu au auzit de fetele răpite de Ghoeghe Dincă, cu 7 ani în urmă, membrii clanurilor ajungeau în fața judecătorilor avâd la activ o lungă listă de infracțiuni, unele greu de imaginat pentru o minte normală.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

În 2012, DIICOT intra în casa lui Daniel Marinel Bogda, capul unei rețele de proxeneți care racolase peste 30 de eleve minore de la cele mai bune licee din Caracal. Acestea erau puse să se prostitueze, fiind șantajate cu filmări compromițătoare, însă unele au ajuns și peste hotare. Ele nu erau duse doar să se prostitueze ci deveneau mame surogat în schimbul unor sume de bani pe care le încasau infractorii.

Infractorii le luau de neveste pentru a le scoate din țară

Proxeneţii plănuiau ca trei dintre minore să fie duse în Elveţia să practice prostituţia.

Înainte, fetele urmau să se căsătorească de convenienţă pentru a putea să părăsească ţara în mod legal fără a fi nevoie de consimţământul părinţilor pentru trecerea frontierei. În rechizitoriul procurorilor se mai arată că Bogdan Daniel Marinel  şi soţia acestuia le-au propus unora dintre minore să meargă împreună cu ei în Spania unde urmau să practice prostituţia şi să primească importante sume de bani pentru a deveni  mame surogat.

Sumele pe care urmau să le încaseze proxeneții erau uriașe, între 30.000 și 50.000 euro pentru fiecare fată care devenea mamă surogat. Banii proveneau de la familiile bogate care apelau la fertilizarea in-vitro la clinicile de specialitate din Spania. Fetele din Caracal care au ajuns pe mâna acestor interlopi aveau între 14 și 18 ani. Liderul grupării a murit în închisoare în 2016, în condiții suspecte.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si