Minunea care i s-a întâmplat unui preot, povestită în Săptămâna Mare! Părintele Ionuț Butoiu a reușit să se vindece miraculos cu ajutorul credinței, dar și a medicilor care l-au operat și îngrijit, informează Antena 3 CNN.

Preotul, clipe cumplite din cauza unui accident neprevăzut

Preotul care slujește la Biserica Spitalului Municipal Câmpina ar fi suferit un grav accident în anul 2008, pe când avea 24 de ani, atunci când a mers cu familia la Costinești pentru că își dorea să vadă, pentru prima dată în viață, marea.

Atunci, acesta ar fi alunecat pe o stângă și a paralizat de la gât în jos. Medicii au decis să-l opereze de urgență, iar o bună perioadă și-a petrecut viața stând imobilizat într-un scaun cu rotile.

Poveste miracol preot Paște

El este părintele Ionuț Butoiu.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Prohodul Domnului în 2024: Versurile complete și programul slujbei de la Biserică din Vinerea Mare

Familia lui a trecut prin clipe groaznice și chiar au început să nu mai spere la nimic bun, dar cu toate astea, preotul a crezut că Dumnezeu îl va vedea și va avea grijă ca el să fie sănătos din nou. Nici medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire: "Părinte, să știi că Dumnezeu te-a operat, nu eu!".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Părintele a povestit că cea mai mare minune a fost atunci când 50 de preoți au oficiat Slujba Sfântului maslu pentru el. După aceea, cu toții s-au strâns în jurul unei mese, iar el a fost așezat în capul mesei, acolo unde s-ar fi petrecut prima minune. Singur s-ar fi ridicat în picioare și ar fi spus rugăciunea de sfințire a mesei.

"Am rămas paralizat de la gât în jos, traumatizant.

Și îmi aduc aminte un lucru extraordinar, faptul că doamna Ligia a venit la mine, cred că Dumnezeu a trimis-o, într-o perioadă grea. Pentru că, totuși, aveam nădejde mare în Dumnezeu și știam că Dumnezeu mă va vindeca, știam că Maica Domnului o să facă o minune cu mine, dar nu mai aveam răbdare. Trecuseră 3-4 săptămâni, nu simțeam nimic, nu mișcam nimic, aveam încă dureri foarte mari, pronosticurile erau foarte-foarte rezervate de a mai mișca vreodată ceva și cred că, pentru o scurtă perioadă de timp, firea omenească a învins în detrimentul firii preoțești. Cred că om fiind am căzut într-o mică depresie", a povestit acesta pentru sursa citată mai sus.

Poveste miracol preot Paște

El este părintele Ionuț Butoiu.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim de sâmbătă. Când va ajunge la Catedrala Patriarhală?

Astăzi, acesta se simte recunoscător pentru că poate merge din nou pe picioarele lui și se poate bucura de tot ceea ce îl înconjoară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si