Close sidebar
Close sidebar

Mirabela Dauer, in lacrimi dupa Electric Castle: "Copiii acestia imi stiau versurile si atunci cum sa nu plangi. Am plans de fericire”

"Ioane, ioane", "Fotoliul din odaie" sau "Ce mica-i vacanta mare" au fost piesele care i-au tinut in priza pe tinerii veniti la Festivalul Electric Castle. Mirabela Dauer si Corina Chiriac au dat start distractiei la Bontida, iar publicul a fost in delir.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

MIRANELA DAUER: „Sunt foarte fericita. Acum cateva zile a fost ziua mea, este cel mai frumos cadou pe care l-am primit in viata mea”.

Reactia Corinaei Chiriac cand a aflat unde canta este surprinzatoare: „Aoleo zic nu ma mai duc!”  Dar pana la urma, Corina Chiriac s-a lasat convinsa de organizatorii festivalului si a cantat, aseara, la Electric Castle.

Tinerii s-au dezlantuit  pe muzica vedetelor Mirabela Dauer si Corina Chiriac. Au cantat impreuna cu artistele versurile pieselor, care in anii  80-90 erau in topul preferintelor  printre petrecareti.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Ajunsa la varsta de 70 de ani, Mirabela Dauer s-a simtit ca la 20, pe scena. Artista a tinut ritmul cu tinerii din public si le-a dat indicatii.

Mirabela Dauer a fost coplesita de emotii cand a vazut cati tineri canta cu ea.

MIRABELA DAUER: „Copiii acestia imi stiau versurile mele si atunci cum sa nu plangi, am plans de fericire”.

Printre petrecareti am gasit si cativa straini care au savurat  intregul spectacol: „Imi place! Este minunat!”

Toata seara, tinerii au filmat si au fotografiat fiecare moment.

Electric Castle continua astazi, de data aceasta cu muzica electronica.

Zeci de dj-i vor intretine atmosfera pe cele noua scene amplasate in jurul castelului de la Bontida.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI