Un miracol se pare că a avut loc în Suceava. Un bărbat în vârstă de 30 de ani a supraviețuit după ce ar fi căzut într-o fântână. Victima a fost găsită în viață, de autorități, conform informațiilor transmise de observatornews.ro.

A supraviețuit după ce a căzut în fântână

Incidentul a avut loc în satul Iaz, din comuna Dornești, din județul Suceava.

Se pare că un bărbat, care a căzut într-o fântână, la aproximativ 10 metri adâncime, a fost găsit în viață de autorități.

fantana

Foto simbol- fântână

[Sursa foto: istockphotos]

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială de intervenție și o ambulantă SMURD. Salvatorii au reușit să îl scoată pe bărbat în viață din fântână.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Victima, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost găsită în stare conștientă și cooperantă. Potrivit sursei citate anterior, a fost transportat la Centrul de Primiri Urgențe Rădăuți.

Citește și: VIDEO- Un hidrant avariat s-a transformat într-o fântână arteziană. Strada cartierului unde s-a produs avaria a fost inundată

Femeie salvată după ce a căzut în fântână

Un incident asemănător se pare că a avut loc în comuna Ghindăoani, din judeţul Neamţ, în urmă cu câteva luni. O femeie în vârstă de 53 de ani a fost salvată după ce ar fi căzut într-o fântână. Se pare că femeia a fost găsită în stare conștientă de autoritățile care au intervenit în misiunea de salvare, potrivit informațiilor transmise de stirileprotv.ro.

Citește și: Szilard, câştigător aseară: "Să ai atâția bani pe mână se simte foarte bine. Începe să se îngroașe antebrațul".  Isabela a fost salvată! Mihai este în pericol de eliminare

SMURD

Foto simbol- SMURD

[Sursa foto: istockphotos]

Cu ajutorul echipamentelor specifice, forţele de intervenţie au acţionat pentru scoaterea unei femei din fântâna adâncă de 10 metri, cu diametrul de 90 de centimetri. Femeia în vârstă de 53 de ani, conştientă, a fost preluată de echipajul SAJ şi transportată la compartimentul de primiri urgenţe Târgu Neamţ, se arată în comunicatul transmis de ISU Neamț.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si