Erau șanse de unu la un milion ca două avioane de mici dimensiuni să se prăbușească aproape în același timp în nordul Italiei, în locații diferite, și în ele să fie doi tineri care formează un cuplu.

Citește și: EXCLUSIV! Cine este românca Roxana care s-a făcut remarcată peste hotare în lumea aviatică: ”Cred mult în a ajuta oamenii să-și îndeplinească visul”

Stefano Pirilli, în vârstă de 30 de ani, a scăpat nevătămat în urma accidentului de avion, în timp ce logodnica sa Antonietta Demasi, o studentă de 22 de ani, a fost ușor rănită după ce aeronava ei s-a prăbușit.

Coincidența extrem de rară s-a întâmplat după ce cuplul a decis să ia avioane separate la o întâlnire de prânz cu prietenii, lângă orașul Torino, din nordul Italiei.

Incidentul fără precedent a avut loc duminică, 17 decembrie 2023, informează Daily Mail.

Dublă salvare miraculoasă în nordul Italiei

Avionul Tecnam P92 Echo Super cu două locuri al lui Stefano s-a prăbușit la San Gillio după ce a întâmpinat dificultăți în zbor, în timp ce avionul iubitei sale s-a prăbușit la 35 de km distanță, la Busano, puțin mai târziu.

Pompierii s-au deplasat de urgență la ambele incidente, iar Stefano și Antonietta au fost descarcerați din epava avioanelor respective și duși la spital, împreună cu piloții fiecărui avion.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din fericire, cei doi iubiți nu au suferit răni grave.

Cuplul zburase pentru a se bucura de o masă la o fermă de pe un deal și era prima dată când Antonietta se urca într-un avion.

Medicii au spus că Antonietta a suferit răni în zona șoldului și la pelvis, în timp ce pilotul avionului său Paolo Rotondo, în vârstă de 38 de ani, a fost tratat de medici pentru o rană la cap.

Stefano, care zbura într-un avion cu două locuri, a scăpat nevătămat din al doilea accident aviatic, în timp ce prietenul și pilotul Nicola Fiscarelli, în vârstă de 42 de ani, ar fi suferit doar răni ușoare.

Accident aviatic

Accident aviatic

[Sursa foto: Daily Mail]

"A fost prima experiență de zbor a tinerei de 22 de ani"

Stefano a declarat pentru Daily Mail: „Aceasta a fost prima experiență de zbor a Antoniettei și îmi pare atât de rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Ziua începuse atât de frumos și s-a terminat cu amândoi prăbușindu-ne cu avioane separate".

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

„Suntem norocoși că nu am fost uciși și gândurile noastre sunt la piloții care au fost răniți. Vreau doar ca prietena mea și pilotul să se însănătoșească, nimic altceva nu contează".

Ambele avioane decolaseră de pe un aerodrom de lângă Torino și apoi s-au îndreptat spre Asti, unde grupul luase prânzul la o fermă de pe deal.

După ce și-au terminat masa, grupul a decolat din nou și s-a îndreptat spre Savona, pe coasta de vest, pentru a arunca o privire asupra mării. La zborul de întoarcere, ambele aeronave s-au prăbușit!

Avionul cu care a zburat Stefano

Avionul cu care a zburat Stefano

[Sursa foto: Daily Mail]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si