Close sidebar
Close sidebar

Miracol sau inselatorie? Mai multi enoriasi si preotul unei biserici din Targoviste sustin icoana Sfintei Parascheva plange cu lacrimi de mir

Miracol sau inselatorie? Mai multi enoriasi, dar si preotul paroh al unei biserici din Targoviste sustin ca, de doua zile, icoana Sfintei Parascheva plange cu lacrimi de mir! Priviti si dumneavoastra imaginile!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

O minune Dumnezeiasca sustine aceasta femeie ca a trait. Asezata in genunchi, in fata icoanei Sfintei Parascheva, enoriasa, greu incercata de-o boala groaznica, s-a rugat pentru sanatate.

Iar martori ai miracolului ar fi fost alti cativa credinciosi si preotul paroh.

„A plans foarte mult ieri. E o minune a lui Dumnezeu si minunile nu se fac in mod gratuit, Dumnezeu transmite un mesaj”. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

"PLANGE PENTRU PACATELE NOASTRE"

De cand icoana sfintei a inceput sa lacrimeze, sute de oameni au trecut sa se inchine la ea.

„Icoana a mai plans de vreo doua ori de cand sunt eu preot aici, de 25 de ani. Si a mai plans atunci cand am trecut prin situatii grele”, spune preotul.

Se spune ca pana sa ajunga la Iasi, moastele Cuvioasei Parascheva ar fi fost in aceasta biserica din Targovise, care ii si poarta hramul. 

Enoriasii cred ca aparitia stranie de pe icoana ar fi lacrimile ei de suparare, pentru ca, in curand, lacasul de cult se va inchide pentru restaurare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI