Tânărul a fost scăpat de prietenii săi la propria nuntă. Victima nu și-a revenit complet după căzătura suferită și a hotărât într-un final să-și cheme în instanță prietenii.

Citește si: Un adolescent din Focșani a ajuns la spital după ce a inhalat mai multe medicamente pisate

Omul și-a organizat nunta la Băile Felix, pe 19 septembrie 2021, însă ce a urmat l-a făcut să ajungă la spital.

La un an după incident, mirele a hotărât să își dea prietenii în judecată, asta pentru că l-au scăpat din brațe chiar la propria nuntă.

Povestea inedită a unui mire român

Liviu Filimon este ginerele care a fost scăpat la propria nuntă. După o petrecere pe cinste și plină de distracții, mirele a ajuns direct pe patul de spital. Prietenii lui l-au aruncat, apoi au omis să-l prindă. După nici o oră de la începerea nunții, evenimentul s-a anulat deoarece Liviu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Patru dintre amicii săi au decis să-l arunce în aer. Ei au vrut să marcheze momentul pentru că se însura și era mereu zâmbitor. După acest gest, lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat și bărbatul a ajuns pe patul de spital.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește si: O șoferiță a zburat cu mașina peste un parapet și a lovit, în cădere, o altă mașină

Liviu a fost transportat în Germania la spital deoarece acesta lucrează de nouă ani și beneficiază de asigurare de sănătate. Bărbatul a stat la pat două săptămâni deoarece nu se mai putea ține pe picioare.

Citește si: Când nu se fac nunţi în 2023? Lista completă a posturilor

Mirele a avut nevoie de opt luni de recuperare pentru a scăpa de durerile de spate și pentru a merge la muncă. Chiar dacă a trecut un an de la incident, bărbatul încă are dureri și nu poate lucra mai mult de patru ore pe zi. Mirele este afectat de atitudinea prietenilor, iar tânărul s-a decis să îi dea în judecată pentru a-și recupera banii pierduți pe tratamente.

Citește si: Nuntă de poveste în Istanbul! Actorii Yıldız Çağrı Atiksoy și Berk Oktay s-au căsătorit! Iată primele imagini de la grandiosul eveniment!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si