„Impardonabil”, a reacționat mireasa din Australia când a auzit că cea mai bună prietenă a sa renunță să vină la nuntă, pentru a merge la un concert.

Citește și: VIDEO- Edward Maya, viață definită de muzică. După 7 ani petrecuți în India, celebrul artist s-a reîntors în România și pregătește multe suprize

Viitoarea mireasă din Melbourne a „explodat” când cea mai bună prietenă a ei a dezvăluit la radio că renunță la nuntă – și nu este singura care face asta.

Cea mai bună prietenă a ei a recunoscut că va renunța la obligațiile de domnișoară de onoare pentru a participa la un concert Taylor Swift, transmite News.com.au.

Domnișoara de onoare Olivia a izbucnit și ea în lacrimi când i-a spus viitoarei mirese Jessie că vrea să părăsească nunta mai devreme pentru a-și vedea idolul la concertul din 17 februarie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Scena a fost înregistrată în direct la o emisiune de radio din Melbourne și a devenit rapid virală pe TikTok.

Mireasa izbucnește în lacrimi când află că invitații se retrag de la nunta ei. La fel și domnișoara de onoare, cea mai bună prietenă a miresei

Mireasa izbucnește în lacrimi când află că invitații se retrag de la nunta ei

[Sursa foto: TikTok]

Mireasa, disperată când află că invitații se retrag de la nunta ei

Domnișoara de onoare spera că va participa atât la nuntă, cât și la foarte așteptatul turneu al lui Taylor Swift, dar reacția miresei i-a năruit așteptările.

Viitoarea mireasă consideră "inacceptabil" faptul că tot mai mulți invitați se retrag de la nunta ei ca să meargă la concertul programat în aceeași seară.

„Evident că am vorbit despre asta, iar tu ai spus cât de enervant este că oamenii se dau înapoi”, a povestit Olivia, oarecum stânjenită, în discuția cu prietena ei.

„Dar, evident, nu ți-am spus că am primit bilete pentru acea zi de sâmbătă...

și nu știu cum să fac”, s-a scuzat domnișoara de onoare.

"Nu pot să ratez o oportunitate care apare o dată în viață"

În timp ce Olivia a spus că a o vedea live pe Taylor Swift este o oportunitate „o dată în viață”, utilizatorii rețelelor de socializare s-au grăbit să-i condamne decizia.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Este cel mai nebunesc lucru pe care l-am văzut vreodată, poți să-ți dai seama că o domnișoară de onoare de-a ta nu merge la nunta ta ca să o vadă pe Taylor Swift, care face turnee în toată lumea... în timp ce tu te căsătorești o singura data? Mi-e rău. Este o persoană îngrozitoare”, a spus utilizatorul TikTok @belleperez.

„Oamenii care au spus că vor renunța la nunta unui prieten sunt îngrozitori. Sunt devastat că mireasa trebuie să treacă prin asta”, a împărtășit un alt creator de conținut pe rețeaua de socializare.

"Nu pot să ratez o oportunitate care apare o dată în viață"

"Nu pot să ratez o oportunitate care apare o dată în viață", spune Olivia, domnișoara de onoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si