O situație rar întâlnită a fost prezentată zilele trecute pe platforma Reddit de către un utilizator din Alberta, Canada: o mireasă s-a trezit că una dintre invitate purta rochie de mireasă la nunta ei!

Citește și: Tatăl miresei a murit chiar înainte de nuntă, dar mirele a găsit o soluție "funebră" ca petrecerea să meargă înainte

Potrivit Daily Mail, Knasty Woman a distribuit o fotografie cu două femei stând împreună în rochii albe din dantelă similare.

„Vai, Doamne! Mireasa e în stânga, invitata în dreapta", a scris utilizatorul. Postarea a stârnit vâlvă în comunitatea online care urmărește postările legate de nunți, mirese, miri, petreceri de nuntă, socri, invitați.

În fotografiile șocante, mireasa purta o rochie din dantelă cu decolteu de tip prințesă, cu o curea argintie, împodobită, în timp ce invitata necunoscută a optat pentru o rochie din dantelă albă, fără bretele, care semăna teribil de mult cu o rochie de mireasă.

Mireasa este cea din stânga, dar și invitata are o rochie asemănătoare

Mireasa este cea din stânga, dar și invitata are o rochie asemănătoare

A venit intenționat să strice bucuria miresei?

Comentatorii de pe Reddit s-au întrebat dacă invitata anonimă a purtat rochia în mod intenționat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Unii s-au gândit că poate arăta mai roz în realitate, dar au fost și persoane care au subliniat faptul că trebuie să încercăm să punem în evidență mireasa în ziua ei cea mare.

Cel care a prezentat fotografiile de la nuntă a folosit emoji-uri pentru a ascunde fețele participanților la nuntă, însă oamenii au taxat oricum ținuta invitatei:

„Off, cineva care crede că ea este personajul principal”, a spus o comentatoare.

„Doamne, o urăște pe mireasă?! Care este relația dintre ele?"

„Doamne, o urăște pe mireasă?! Care este relația lor?", s-a întrebat un alt internaut Ideea a fost împărtășită și de alte persoane, care se întrebau dacă nu cumva cele două se dușmănesc.

O altă persoană a glumit: „E în regulă, rochia este roz sub dantela albă, nu seamănă deloc ca o rochie de mireasă”.

Un alt comentator a întrebat: „Există oameni care cred că trebuie să porți alb la o nuntă pentru că este o nuntă? Este o mișcare atât de disgrațioasă încât nu pot să înțeleg decizia cuiva de a o face asta... Penibil iese tocmai persoana care face așa ceva. Ce are de câștigat?”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

O explicație tranșantă, ca un fel de regulă nescrisă a fost adăugată de alt utilizator Reddit: „Dantelă și culoare albă? Pur și simplu NU”.

„Cum a putut să creadă că este în regulă? Era prietenă cu mireasa?” s-a revoltat altcineva.

„Chiar nu înțeleg astfel de femei. Simți vreo rușine, te simți ciudat? Este groaznic să fii competitivă cu prietena ta. Este înfricoșător cum unii oameni nu se maturizează niciodată”, a scris un alt utilizator.

Unii comentatori s-au întrebat cât de inconfortabil poate fi să participi la o nuntă la care arăți ca mireasa: „Deja nu-mi place să particip la nunți, nu îmi pot imagina să și port ceva care să garanteze că oamenii se vor uita la mine toată noaptea”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si