Close sidebar
Close sidebar

Mireasa hoata si fugara! I-a promis iubitului ca ii rezerva totul pentru petrecerea burlacilor, insa a fugit cu toti banii lui!

Un viitor mire a ramas si fara petrecerea burlacilor si fara mireasa dupa ce femeia cu care ar fi trebuit sa se insoare a fugit cu banii.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Chris Mahone, 27 de ani, si Rachel Doran au rezervat pentru petrecerea burlacilor un local din Ibiza. Doar ca atunci cand petrecaretii au ajuns acolo au aflat ca nimeni nu a facut nicio rezervare, scrie Daily Mail.
 

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

Ce s-a intamplat? Mireasa a luat toti banii pentru petrecere, 13.000 de lire, si a fugit. Ea s-a prefacut ca face rezervarea in Ibiza apoi a disparut cu banii.

Cand Chris Mahone si cei 29 de prieteni ai sai au ajuns in Ibiza au aflat ca nu au unde sa stea si ca nu va fi nicio petrecere fiindca logodnica a furat banii.

Rachel le-a trimis tutur carti de imbarcare false. Cand au sunat la hotel, baietii au aflat ca tanara nu facuse nicio rezervare.

Tanara acum se ascunde, iar mirele vrea sa cheme politia ca sa cerceteze inselatoria.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI