Cea mai frumoasă zi, din viața unui cuplu, s-a transformat într-una de coșmar. Mireasa a fost înjunghiată de un invitat care s-a certat cu soția lui la nuntă. Bărbatul l-a atacat și pe socrul mic. Imediat a atacat-o și pe soția sa, cea care îl însoțea pe agresor la nuntă.

Citește si: Un rapper a fost înjunghiat mortal în Londra. "Un copil nu își va cunoaște niciodată tatăl"

Întâmplarea a avut loc în Canada, iar mireasa a fost înjunghiată de un invitat furios pe soția lui. După ce și-a atacat partenera, nuntașul a trecut mai departe, la mireasă și la socrul mic. Din fericire, cele trei victime au supraviețuit atacului.

Un invitat furios a înjunghiat mireasa

Evenimentul nefericit a avut loc sâmbătă seara, la o nuntă din Saint-Pie, Montérégie, Canada. Nunta s-a încheiat la ora 22:00, după ce un invitat a pierdut controlul și a înjunghiat trei persoane: soția lui, mireasa și socrul mic. Este vorba despre un bărbat de 27 de ani, care se certase cu nevasta la petrecere și a recurs la violențe extreme.

Citește si: O femeie de 79 de ani a fost ucisă în bătaie de soțul ei

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Stéphane Tremblay, purtător de cuvânt al poliției, a precizat că toate victimele au scăpat cu viață, potrivit tvanouvelles.ca.

Individul s-a certat cu soția lui, apoi s-a enervat și conflictul a degenerat. El a luat un cuțit, apoi a revenit în sală şi a înjunghiat-o pe partenera lui de viață. În momentele următoare, a trecut la mireasă și la tatăl ei, apoi a înjunghiat-o pe tânără în spate și pe bărbat în piept.

Agresorul a fugit ulterior.

Citește si: VIDEO- Un băiat de 15 ani a consumat drogul „zombie” și și-a înjunghiat fratele

La ora 02:00 dimineața, nuntașul a fost găsit și capturat de către grupul de intervenție tactică „într-o zonă împădurită unde se ascundea”, conform declarațiilor oficiale ale sergentului Tremblay.

Agresorul a fost dus la spital, din cauza rănilor pe care şi le-a provocat singur. La externarea din spital, bărbatul va fi dat pe mâna anchetatorilor. Mai mulți invitați sunt deja audiați în acest caz, pentru a determina contextul exact în care au avut loc atacurile.

Citește si: Trei persoane au fost atacate la o nuntă! Mireasa a fost înjunghiată de un nuntaș, care s-a ascuns într-o pădure după ce a comis violențele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si