Close sidebar
Close sidebar

Mireasă ucisă chiar în ziua nunții sale. Incredibil cine era șoferița băută

O mireasă de 34 de ani a fost ucisă pe loc după ce o mașină a intrat cu viteză în spatele unui cărucior de golf care îi transporta pe cei doi proaspăt căsătoriți. Mirele a ajuns grav rănit la spital, cu un traumatism cranian și a trecut prin mai multe operații.

Sorin Negru,

Mireasă ucisă chiar în ziua nunții sale. Incredibil cine era șoferița băută

[Sursa foto: Daily Mail]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cei doi proaspăt căsătoriți Samantha Hutchinson și soțul ei, Aric, s-au urcat într-o mașinuță de golf după ce au plecat de la nunta lor  de pe plaja Folly Beach, Carolina de Sud.

Acela a fost momentul fatidic în care o șoferiță băută de 25 de ani, care se afla la volanul unei mașini Toyota închiriate, a intrat cu viteză în vehiculul de golf care îi transporta pe miri.

Citește și: Portretul psihologic al atacatorului de la școala din Belgrad/ Psiholog: ”Este unul din principalii jucători de jocuri online cu conținut violent”

Samantha Hutchinson, de 34 de ani, din Carolina de Nord, a fost declarată decedată la fața locului.

Potrivit Daily Mail, soțul ei și un alt pasager au ajuns la spital cu răni grave.

Samantha Hutchinson și soțul ei

[Sursa foto: Daily Mail]

Șoferița beată, în vârstă de 25 de ani, care a ucis-o pe mireasă la câteva ore după nuntă, a fost închisă fără drept de cauțiune și pusă sub supraveghere anti-sinucidere.

Citește și: Elevul a plănuit atacul armat cu 9 morți

Jamie Komoroski, în vârstă de 25 de ani, nu a fost rănită în urma impactului și ar putea sta până la 25 de ani în închisoare pentru moartea miresei, alți 15 ani pentru rănirea gravă a mirelui și este pasibilă de o amendă de până la 25.000 de dolari.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mirele trece prin mai multe operații după accident

[Sursa foto: Daily Mail]

Șoferița a refuzat să sufle în etilotest după accident și le-a spus polițiștilor că a consumat o bere și un shot de tequila înainte de a se urca la volan.

Rezultatele alcoolemiei din sânge sunt încă în prelucrare.

Când a fost întrebată de ofițeri cum se simțea pe o scară de la unu la zece- zece fiind complet trează- Komoroski ar fi spus că se simte la cifra opt. 

Șoferița băută, influenceră pro-alcool

Imaginile de pe pagina de Instagram a șoferiței de 25 de ani arată că este o consumatoare constantă de alcool.

Sunt multe fotografii cu ea în care vorbește despre alcool sau o arată cum se bucură de o băutură sau un cocktail.

Jamie Komoroski s-a fotografiat în urmă cu câțiva ani într-un costum de Halloween Bud Light Year, personajul din desenul Toys cunoscut pentru viteza sa.

Ea este acuzată că a ucis-o în stare de ebrietate pe Samantha Hutchinson, în vârstă de 34 de ani, și că l-a rănit pe soțul Samanthai, Aric, în vârstă de 36 de ani. În cea mai recentă postare pe Instagram a lui Komoroski, ea pozează într-un costum de baie alb și a subtitrat mesajul „A spus cineva tequila?”

Jamie Komoroski

[Sursa foto: NY Post]

Jamie Komoroski

[Sursa foto: NY Post]

Jamie Komoroski

[Sursa foto: NY Post]

Jamie Komoroski, în costum de Buzz Light Year

[Sursa foto: NY Post]

Sfârșit tragic pentru mireasa de 35 de ani

Tragedia a lăsat îndoliate familiile Samanthei și a lui Aric. Toată lumea este îngrozită de viitor pierdut al celor doi.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Mi s-a dat verigheta lui Aric într-o pungă de plastic la spital, la cinci ore după ce Sam i-a pus-o pe deget și și-au citit reciproc jurămintele”, a scris mama mirelui la câteva ore după tragedie.

„Aric și-a pierdut dragostea vieții sale”, a mai spus mama mirelui.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI