Adolescenta pe care Gheorghe Dinca a ucis-o cu sange rece si apoi s-a lepadat de ramasitele arse intr-o padure de langa Caracal avea intre 15 si 19 ani cand a pierit in mainile monstrului. Si nu e vorba despre Alexandra Macesanu- ci o alta victima.

Atat pot sa spuna legistii, care au finalizat raportul in cazul expertizei oaselor descoperite acolo in saci.

Citeste si: Cazul Caracal. IML: Oasele din zona lizierei sunt ale unei fete. Cele din curtea lui Dincă sunt de origine animală

Cum probele sunt vechi, nu s-a putut stabili cu certitudine daca e vorba despre Luiza Melencu. Astfel ca anchetatorii ar trebui sa il creada pe cuvant pe Dinca atunci cand spune raspicat ca ar fi rapit-o si ucis-o si pe tanara de 18 ani dupa acelasi oribil scenariu povestit de el si in cazul Alexandrei.

Daca minte Gheorghe Dinca sau spune adevarul o stie doar el. Cert e ca a ingropat adanc in minte orice urma de regret. Insa exista semne ca in labirintul mintii lui bolnave ascunde ceva.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O spun expertii in comunicare nonverbala. Liliana Parvulescu i-a urmarit fiecare gest si i-a studiat atent comportamentul in timpul celor doua zile de reconstituire si sustine ca atat parintii fetelor cat si anchetatorii ar putea sa aiba destule motive de indoiala.

In primul rand, cel mai feroce pradator etaleaza un vizibil dispret si fata de societate  si fata de politisti si procurori.

LILIANA PARVULESCU- SPECIALIST IN COMUNICARE NONVERBALA: Acel zambet in coltul gurii...o

expresie de dispret, este acea gestualitate a buzelor cand se ridica buzele intr-o parte in sus, doar o parte. Dispretul reprezinta ceea ce gandeste o persoana despre ceilalti, ca e invingator, poate sa controleze lucrurile ....acel zambet in coltul gurii. Tipologia lui se incadreaza in psihopat sexual, criminal in serie.

Misterele din labirintul minții bolnave a lui Gheorghe Dincă. Îi înfruntă pe anchetatori

In toate scenele surprinse- Dinca calca apasat si ii infrunta pe anchetatori cu privirea. Le vorbeste raspicat si se incrunta atunci cand intrebarile nu ii convin. Si acesta e un semn, spune specialistul.

LILIANA PARVULESCU- SPECIALIST IN COMUNICARE NONVERBALA: Furie. Deci, tensiunea pleoapelor, ridurile care apar. Arata ca este o persoana furioasa.

De cateva ori- in timp ce era interogat- Dinca si-a muscat buzele.

Totodata- legistii spun ca osemintele descoperite ingropate in curtea lui Dinca- in timpul perchezitiilor- sunt de origine animala. Magistratii au prelungit mandatul de arestare preventiva pe numele suspectului de crime in serie pana pe 24 octombrie.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Si in timp ce criminalistii cred ca anchetatorii ar putea sa trimita deja in judecata
dosarul mortii Alexandrei Macesanu, rudele copilei de 15 ani fac o alta solicitare bulversanta la DIICOT. Concret, le cer procurorilor sa verifice mai multe locatii unde fata ar putea fi sechestrata, dar in viata.

Asta dupa ce familia ar fi primit nenumarate informatii de la persoane necunoscute care sustin ca ar sti ca adolescenta nu ar fi fost ucisa!

Citeste si: Monstrul din Caracal declarație șoc către colegii săi de celulă: „Rămășițele din pădure nu sunt ale Luizei!”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si