Close sidebar
Close sidebar

Misterul copiilor născuţi fără mâini! Cele mai multe cazuri sunt în estul ţării! Ce spun specialiştii

Este alerta in Franta! Misterul copiilor care se nasc fara maini se adanceste! Alte 11 cazuri noi au intrat in atentia publica, iar specialistii se tem ca de vina ar putea fi anumite toxine din aer, apa sau mancare.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In timp ce raspunsurile intarzie sa apara. misterul copiilor nascuti fara maini ingrozeste Franta! Fenomenul ia amploare si nimeni nu pare a sti cauza exacta.

Ca Charlotte s-au nascut in ultimii ani zeci de copii in estul Frantei.  Specialistii numesc malformatia "dezvoltare embrionara insuficienta". Bebelusii se nasc astfel fara brate sau degete,. Ultimele 11 cazuri au fost identificate in zon rurala Ain si au creat o a adevarata panica in randul parintilor.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

In timp ce ecologistii pun maloformatiile pe seama poluarii si a pesticidelor, medicii recunosc ca nu stiu care ar putea fi cauza fenomenului ingrijorator. .În opinia publica au aparut temeri ca de vina ar putea fi anumite toxine din aer, apa sau mâncare.Concluzia anchetei va fi facuta publica in ianuarie 2019.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI