De la primul episod, "Secrete de familie" a reușit să cucerească inimile publicului cu personaje bine conturate și o poveste complexă, plasată în tumultuosul Istanbul. O crimă misterioasă a zguduit orașul și viața tuturor celor care au fost în contact cu victima. Toate indiciile par a duce către Cinar, fiul șefului poliției și fratele procurorului Ilgaz.

Ce se întâmplă în episodul de astăzi?

După o serie de întâmplări dramatice,  îi regăsim pe  procurorul Ilgaz și avocata Ceylin într-o luptă disperată pentru a-și menține familiile unite, o acțiune deloc ușoară pentru ambii protagoniști. Ceylin face totul pentru a află cine este ucigașul surorii ei, iar suprizele se țîn lanț.  

Citește și: Fiecare secret are… o familie; Îlgaz și Ceylin, în faţa unor noi încercări

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pentru Ceylin și Ilgaz, viața s-a transformat într-un lung șir de mistere ce trebuie dezlegate pentru a află adevărul din spatele uciderii lui İnci. Este un proces dureros, mai ales că ambii protagonisiti riscă să-i piardă cei dragi- Ceylin, familia, iar Ilgaz, fratele Çınar.

Pe măsură ce lucrurile se complică tot mai mult, Pars este hotărât să le pună în cale tot felul de obstacole. Ceylin și Ilgaz își unesc forțele pentru a le depăși, dar cu fiecare pas către adevăr, impactul investigației asupra familiilor lor devine și mai cutremurător.

Când poate fi urmărit episodul?

 Cum vor depăși cei doi protagoniști provocările ce le ies în cale și ce noi detalii vor ieși la iveală în cazul crimei care a zguduit viețile tuturor celor implicați?

Rămâneți cu ochii pe micile ecrane în această seară pentru a descoperi încotro duc indiciile, într-un nou episod al serialului "Secrete de familie", de la ora 20:00, la Kanal D.

Misterul continuă, dar adevărul este mai aproape ca niciodată de lumină.

Citește și: Cine este Pinar Deniz, cea care o interpretează pe curajoasa avocată Ceylin din serialul “Secrete de familie”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si