Amy Lynn Bradley a dispărut fără urmă, pe 24 martie 1998, în timp ce se afla pe un vas de croazieră în Caraibe cu familia sa. Povestea sa înfricoșătoare, învăluită în mister, încă nu a fost rezolvată.

În primele ore ale zilei de 24 martie 1998, Amy a fost văzută dormind adânc, potrivit tatălui său, Ron Bradley.

Tânăra în vârstă de 23 de ani a plecat din balconul privat al cabinei familiei, la bordul vasului Rhapsody Of The Seas, un vas de croazieră Royal Caribbean care se îndrepta spre Curaçao.

Aceasta ar fi fost ultima dată când familia sa a văzut-o încă de atunci. Misterul dispariției lui Amy este unul dintre cele mai interesante cazuri din toate timpurile.

Citește și: VIDEO- Pasager aruncat de pe feribot, acuzații de crimă. Victima avea bilet valid și voia să ajungă acasă

Amy a dispărut fără urmă de pe vasul de croazieră

Atunci când Ron s-a dus să-și verifice fiica din nou, în jurul orei 6 dimineața, ea nu mai era nicăieri. Tânăra și-ar fi lăsat în urmă pantofii, însă a luat cu ea o brichetă și un pachet de țigări. Atunci, tatăl său a știut că ceva nu este în regulă.

Bărbatul a început să o caute în zonele comune ale navei, însă căutările s-au dovedit a fi un eșec.

În jurul orei 06:30, el și-a trezit soția, pe Iva, dar și pe fiul lor Brad, anunțându-i că ceva nu era în regulă. Familia tinerei a implorat echipajul de pe vas să facă un anunț, cerându-le celor responsabili să nu lase pe nimeni să coboare de pe vas până când tânăra va fi găsită. Din nefericire, însă, cererile lor au fost refuzate.

„Când am aflat că Amy a dispărut, am implorat personalul navei să nu le dea voie oamenilor să plece de pe vas.

Le-am spus că, dacă Amy ar fi părăsit camera pentru mai mult de 15 minute, ne-ar fi lăsat un bilet. Ei nu ne-au ascultat, iar oamenii au plecat odată ce nava a ajuns în Curaçao”, a spus mama tinerei dispărute, potrivit Mirror.

Misterul dispariției lui Amy se adâncește

A fost făcut un anunț în momentul în care deja majoritatea oamenilor părăsiseră nava și, deși echipajul a făcut o percheziție în zonele comune, pasagerii și camerele personalului au rămas nepercheziționați.

Misterul înfricoșător care le dă bătăi de cap criminaliștilor: Amy a dispărut fără urmă de pe un vas de croazieră, dar nu a căzut peste bord: „Imaginea arată o Amy chinuită...”

Amy în vacanță alături de familia sa

[Sursa foto: FBI]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Familia tinerei își amintește faptul că un membru al echipajului a vrut să o ducă pe Amy la un restaurant, atunci când nava a acostat în Aruba, însă oferta era „înfricoșătoare”. Pe lângă acest „incident”, familia tinerei spune că fotografiile făcute cu Amy de către fotograful de pe vasul de croazieră dispăruseră cu o noapte înainte ca tânăra să dispară.

Pe parcursul următoarelor cinci zile, personalul Royal Caribbean și Garda de Coastă au percheziționat nava și apele înconjurătoare, dar nu au găsit nicio urmă de Amy și nicio dovadă care să sugereze un joc nelegiuit sau că tânăra ar fi căzut peste bord.

În plus, Amy era cunoscută ca fiind o înotătoare foarte bună, iar teoria ca ea să fi căzut peste bord este aproape inexistentă.

Căutările s-au încheiat oficial pe data de 29 martie și, deși trupul ei nu a fost găsit niciodată, Amy a fost declarată moartă legal 12 ani mai târziu. Chiar și așa, oamenii simt că povestea ei este mult mai adâncă, iar de-a lungul anilor au fost numeroase rapoarte și teorii în acest caz. În doar 24 de ore de la dispariția lui Amy, un șofer de taxi s-a prezentat, susținând că a fost abordat de o femeie care se potrivește cu descrierea lui Amy, care l-a întrebat unde poate găsi un telefon public înainte de a fugi.

Amy ar fi fost văzută în anul dispariției

În același an, inginerul canadian David Carmichael a susținut că a văzut o femeie pe o plajă din Curaçao, care avea aceleași tatuaje distinctive ca și Amy- un gecko și un diavol tasmanian învârtând o minge de baschet. Declarând că este „100 la sută sigur” că femeia în cauză este Amy, Carmichael a susținut că este escortată de doi bărbați, iar mai târziu le-a spus oamenilor că a fost „bântuit” de întâlnire.

Citește și: VIDEO- Moarte învăluită în mister în gara Ciulnița. Autoritățile iau în considerare varianta unei crime

El a adăugat: „Părea speriată de parcă ar fi fost pe cale să spună ceva când unul dintre bărbați i-a făcut semn să plece și mi-a aruncat o privire amenințătoare”.

Într-un episod din Vanished, familia tinerei a declarat că un expert criminalist independent i-a informat că o fotografie ciudată cu ea se potrivește „perfect” cu Amy.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Când m-am uitat prima dată la poză, era Amy pe care o cunosc. Imaginea arată o Amy aspră și chinuită”, a spus mama tinerei.

Amy a dispărut, însă ea a fost „prezentă” mulți ani de zile de la dispariție

În 1999, un marinar din Marina SUA a susținut că a întâlnit o femeie la un bordel, care a dat numele de Amy Bradley și l-a informat că este „ținută împotriva voinței ei și nu i se permite să plece”. El a declarat că nu s-a prezentat imediat pentru a raporta presupusa observare, deoarece se temea că se va confrunta cu măsuri disciplinare pentru frecventarea unui bordel.

Mai recent, în 2005, un om a raportat că a văzut-o pe Amy în baia unui magazin din Barbados. Trei bărbați ar fi urmat-o în baie înainte de a o amenința. Martorul susține că femeia i-a spus că o cheamă Amy și că este din Virginia.

În același an a avut loc cea mai convingătoare „observare” de până acum. Soții Bradley au primit prin e-mail fotografii cu o femeie îmbrăcată în lenjerie intimă, pe nume „Jas”, care fusese postată pe un site web defunct care făcea reclamă „vacanțe erotice all-inclusive” în Caraibe. Femeia semăna izbitor cu Amy și dădea familiei ei o nouă speranță că ar putea fi încă în viață.

Citește și: "Am plecat de la nunta fiului meu!" Gestul șocant al unui tată egoist

Misterul înfricoșător care le dă bătăi de cap criminaliștilor: Amy a dispărut fără urmă de pe un vas de croazieră, dar nu a căzut peste bord: „Imaginea arată o Amy chinuită...”

Misterul înfricoșător care le dă bătăi de cap criminaliștilor: Amy a dispărut fără urmă de pe un vas de croazieră, dar nu a căzut peste bord: „Imaginea arată o Amy chinuită...”

[Sursa foto: FBI]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si