Misterul se adâncește pe măsură ce suspectul în uciderea familiei de patru persoane din Chicago și a celor trei câini ai lor a fost găsit împușcat într-o mașină în flăcări, la peste 1.000 de km distanță, în Oklahoma.

Citește și: VIDEO- Cazul șocant din Polonia care a făcut înconjurul lumii după ce trei bebeluși ar fi fost uciși după incest

Suspectul Nathaniel Huey, în vârstă de 31 de ani, a fost numit „persoană de interes” împreună cu o rudă de sex feminin, a transmis poliția din Chicago.

Ei au fost văzuți de polițiști într-o mașină și au încercat să plece cu viteză înainte de a avea un accident soldat cu incendiu.

Huey a fost găsit împușcat mort pe scaunul șoferului, iar femeia a fost grav rănită, transmite Daily Mail.

suspect crima 4 oameni familie

Un suspect de uciderea unei familii de patru persoane din Chicago și a celor trei câini ai lor a fost găsit împușcat într-o mașină în flăcări după ce a fugit de poliție

O familie întreagă, executată cu sânge rece

Zoraida Bartolomei, 32 de ani, soțul ei Alberto Rolon, precum și copiii lor Adriel, 10 ani, și Diego, șapte, au fost împușcați duminică în bungaloul familiei lor din Romeoville, o suburbie din Chicago.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nathaniel Huey Jr, un tânăr de 31 de ani din Streamwood, Illinois, a fost numit „persoană de interes” în crime împreună cu o femeie având „o relație” cu el.

Casa unde s-a produs crima multiplă

Cine l-a împușcat mortal pe suspectul principal?

O mașină având legătură cu suspectul a fost depistată miercuri în Catoosa, la aproximativ 650 de mile de locul crimei.

Polițiștii au spus că au încercat să oprească vehiculul, dar acesta a plecat cu viteză.

Mașina a intrat în coliziune pe autostradă și a luat foc, dar s-au auzit două împușcături înainte ca poliția să-l găsească pe Huey împușcat mortal pe scaunul șoferului, iar femeia grav rănită.

O familie întreagă, executată cu sânge rece

O familie întreagă, executată cu sânge rece

[Sursa foto: Daily Mail]

Familia celor patru americani a spus că nu are nici cea mai vagă idee de ce ar vrea cineva să-i omoare, iar sora devastată a lui Zoraida a lansat un mesaj emoționant în social media pentru aflarea de răspunsuri.

Cei doi soți nu s-au prezentat la serviciu luni și nu au răspuns la apelurile rudelor, ceea ce a stârnit îngrijorare.

Poliția a descoperit în mod tragic cadavrele celor patru, împreună cu trei căței uciși și presupun că împușcăturile au avut loc între orele 21:00 sâmbătă și 5:00 duminică.

Grupul operativ pentru crime majore din comitatul Will ajută anchetatorii să colecteze dovezi și să analizeze videoclipurile existente.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si