Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Misty și Keo, părinții unei fetițe de 5 ani și sunt foarte mândri de ea. Cei doi profită la maxim de momentele petrecute cu micuța lor

Misty și Keo sunt împreună de 10 ani. Cei doi au o fetiță superbă de care se ocupă exemplar și se iubesc ca-n prima zi. Care este secretul relației lor ne spune chiar Misty.

Redactia Stirile Kanal D,

Misty și Keo, părinții unei fetițe de 5 ani și sunt foarte mândri de ea. Cei doi profită la maxim de momentele petrecute cu micuța lor

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alexandra sau Misty, cum îi este numele de scenă, formează alături de Keo, unul dintre cele mai solide cupluri din industria muzicală. Mai mult decât atât sunt părinți exemplu pentru fetița lor de 5 ani.

Citește și: VIDEO- Vlăduța Lupău, show incendiar în Capitală! Cum se împarte artista între viață și familie? „Dacă nu m-ar susține nu aș putea să merg să fac tot ceea ce ține de cariera mea”

Misty: „Profit de momentele petrecute împreună cu ea pentru că deja începe să fie independentă, să prefere timpul petrecut împreună cu copiii, cu prietenii, ceea ce e firesc și normal, iar eu rămân cu mult timp liber.”

Misty are de gâns să revină în muzică

Motiv pentru care tânăra artistă care a dispărut pentru o vreme din lumina reflectoarelor pentru a se dedica total fiicei sale, are de gând să revină în forță anul acesta.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Misty: „Am lipsit, dar am avut nevoie de această pauză, a fost minunat și chiar am profitat pentru că a fost o pauză de odihnă, de căutare. Am făcut și facultatea de psihologie, în tot acest timp. Îmi doresc o carieră în psihologie. Mă gândeam recent că ar putea fi îmbinată frumos și cu televiziunea de ce nu, dar până atunci, pentru că mai sunt mai sunt mulți ani până voi reuși să-mi obțină acel atestat aprobat de Colegiul Psihologilor o să revin în muzică.”

Iar pentru asta, Misty s-a pregătit corespunzător. Piesele sunt gata, urmează clipurile, iar până la sfârșitul lunii septembrie are în plan să lanseze deja prima melodie. Până atunci, însă, artista se bucură împreună cu familia de o binemeritată vacanță pe litoral.

Misty: „Părinții lui Keo au venit special în țară ca să petreacă vacanța de vară cu noi. Profităm pentru că o mai plimbă, o duc la locul de joacă, mai prindem și noi câteva ore să fugim la o cină romantică.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI