Mitropolitul Amfilohie Radovic al Muntenegrului a murit azi, 30 octombrie 2020. Liderul religios a fost infectat cu noul coronavirus și a petrecut o lună în spital.

Amfilohie Radovic al Muntenegrului nu respecta regulile impuse de către autorități din cauza pandemiei COVID-19

Mitropolia sârbă a anunțat decesul preotului. Mitropolitul Amfilohie avea vârsta de 82 de ani și a fost diagnosticat cu COVID-19   la începutul lunii octombrie.

El a fost internat la un spital din Podgorica.

Mitropolitul Amfilohie Radovic a murit
Mitropolitul Amfilohie Radovic.[Sursa foto: google]

Amfilohie Radovic al Muntenegrului se obișnuise să nu respecte regulile impuse de pandemia generată de virusul Sars-Cov-2. Bărbatul apărea adesea fără mască de protecție la evenimentele religiose.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Pelerinaj cu 500 de persoane in Capitala, de Sf. Dumitrie cel Nou. Gabriela Firea a aprobat protocolul

Citeste si: VIDEO| Biserică demolată după ce a fost construită ilegal

Chiar în timpul unei ceremonii legate de praznicul Sf. Vasile de Ostrog, un episcop din secolul XVII canonizat, mitropolitul a zis că pelerinajul și sfântul considerat făcător de minuni sunt "vaccinul lui Dumnezeu".

Mitropolitul, care a pierdut lupta cu viața astăzi, a avut o influență politică foarte mare în Muntenegru, fiind un un naționalist sârb înfocat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si