Close sidebar
Close sidebar

Moarte misterioasă a două surori saudite, găsite fără viață în camere diferite ale casei lor

O moarte misterioasă a două surori din Arabia Saudită le-a dat mari bătăi de cap autorităților, care nici acum nu au reușit să deslușească misterul morții celor două, la o lună după tragedie. Poliția australiană face acum apel pentru a obține alte informații, potrivit The Guardian.

Laura Macovei,

Moarte misterioasă a două surori saudite, găsite fără viață în camere diferite ale casei lor

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cele două tinere, pe numele lor Asra Abdullah Alsehli, în vârstă de 24 de ani, și Amaal Abdullah Alsehli, în vârstă de 23 de ani, au fost găsite în paturile lor, în suburbia Canterbury, din sud-vestul Sydney, pe 7 iunie.

Moarte învăluită în mister

Moartea celor două tinere pune la încercare aptitudinile autorităților, în condițiile în care nu au existat semne vizibile de intrare prin efracție și nici răni ale cadavrelor. Prin urmare, nu ar exista nicio cauză concretă a morții celor două. 

Citeste si: Un tânăr s-a sinucis din iubire: „Te iubesc! Peste câteva minute nu o să mai fiu…”

La o conferință de presă care a avut loc miercuri, inspectorul Claudia Allcroft a apelat la public să dezvăluie orice informații cunoaște despre surori.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Apelăm la informații, pentru că nu știm multe despre fete. Ancheta noastră este în desfășurare și, în consultare cu medicul legist, am decis să le dezvăluim numele și am făcut apel pentru informații ”, a spus inspectorul.

Allcroft le-a spus reporterilor că poliția a vorbit doar cu două persoane care le cunoșteau pe surori, adăugând că autoritățile cred că femeile „păreau să se întrețină singure”.

Citeste si: Avocat român, mort în Lefkada după ce a făcut atac cerebral

Cele două sosiseră în Australia din Arabia Saudită în 2017. Poliția știe doar că femeile au murit cu ceva timp înainte de a fi găsite.

Fetele aveau 23 și 24 de ani și au murit împreună în casa lor. Nu știm cauza morții și este neobișnuit din cauza vârstei lor și a naturii morții ”,

a spus ea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI