Bărbatul fusese dus de soţie la spitalul din Bârlad, pentru că se simţea rău. Odată ajuns la Centrul de Primiri Urgenţe, el s-a răzgândit şi a plecat, în ciuda insistenţelor soţiei, informează presa locală.

Citeste si: Mama băiatului sfâșiat de câine nu-și revine din șoc: „Până şi hoţii mi-au intrat şi mi-au mângâiat câinii”

O oră mai târziu, mai mulţi trecători au sunat la 112 pentru a anunţa că, pe strada Roşiori din Bârlad, este un bărbat aflat în stare de inconştienţă.

Medicii sosiţi rapid la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Citeste si: Un pariu stupid i-a adus moartea unui tânăr de 24 de ani din Vaslui. A fost găsit în șanț, pe jumătate dezbrăcat

Ce a transmis IPJ Vaslui

„În data de 25 ianuarie a.c., ora 07.45, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat se afla căzut pe strada Roșiori, din municipiul Bârlad, județul Vaslui.  Din primele verificări s-a stabilit faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Bârlad. La examinarea sumară a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă urme de violență”, a precizat Mihaela Manoliu, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, necesară pentru a afla cauza decesului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. 

Cine era bărbatul găsit mort pe stradă

Bărbatul decedat în Bârlad pe strada Roșiori, Leornard C., era șofer la SC Aquavas Vaslui, Sucursala Bârlad, informează Vremea Noua. „Ne pare tare rău, era un salariat bun, care își făcea datoria.

Dumnezeu să-l odihnească!”, a spus ing. Cătălin Buzincu, directorul sucursalei bârlădene a SC Aquavas SA Vaslui.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Medicul de pe ambulanță a precizat că bărbatul se simțea rău marți dimineață, iar soția l-a dus la spital mai mult forțat, deoarece acesta nu vroia să fie văzut de un medic. Ajuns la CPU la spitalul bârlădean, bărbatul s-a smuls din mâna soției și a fugit, fiind căutat mai bine de o oră pe străzi.

În cele din urmă a fost găsit prăbușit pe strada Roșiori. La fața locului, după declararea decesului, au sosit și polițiștii, care au asigurat zona și l-au păzit pe bărbatul decedat, mai bine de 4 ore, până când a fost preluat de medicina legală. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si